Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN AYDAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BAŞKAN AYDAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

BASKAN AYDAR MUHTARLARIN SORUNLARINI DINLEDI

 

 Ceyhan Belediyesi Baskan Kadir Aydar’in muhtarlarla bir araya geldigi bir kahvalti organizasyonu gerçeklestirdi. 

 

 Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; Funda Avci Toplum Merkezi’nde gerçeklesen toplantida Ceyhan Belediyesi birim amirleri, müdürleri,  Adana Büyüksehir Belediyesi ASKI yöneticileri ile birlikte 112 mahalle muhtari ile bir araya geldi, sorunlarini dinledi, sorunlarin çözümü için çalismalar baslatti.

 

 Baskan Aydar; “%65 Daha Az Gelirle, Yillardir Çözülmemis Sorunlari Çözmek Için Çalisiyoruz”

 Mütevazi bir menü ile muhtarlarla kahvalti yapan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar daha sonra 2 saat boyunca kürsüde yerini alarak, ayakta tek tek muhtarlarin sorularini yanitladi.

 Muhtarlarin, büyük bir çogunlugu alt yapi ve yol sikâyetlerinden olusan isteklerini dinleyen Baskan Aydar; mahallelerinizdeki sorunlarin tamamindan sokak sokak, cadde cadde haberdarim. Ancak ilk dönem mahallelerinizdeki bütün sorunlari çözerim dersem yalan söylemis olurum. 2014’te çikan büyüksehir yasasi ile bütün köylerimiz birden bire mahalle oldu ama oldu demekle hiç birinin alt yapi ve yol sorunu çözülmedi. Yine bu yasayla Ceyhan Belediyesi’nin gelirleri %65 azaldi. Geçmisten kalan borç mirasi zaten malumunuz. Tüm bu imkânsizliklara ragmen biz Ceyhan’in sorunlarini çözmek için gecemizi gündüzümüze kattik. Ama bir de kabul edilmesi gereken gerçekler var.  Ceyhan’in hiçbir mahallesinin alt yapisi yok. Bize vereceginiz, sabir ve anlayis destegi ile elimizden gelenin en iyisi için gayret ettigimizi zaten biliyorsunuz. Seçilmisin muhatabi seçilmistir. Lütfen mahallelerinizin sorunlarini dogrudan bize bildirin” dedi.

 

“Ceyhan’in Kuzeyi Neyse Güneyi de Odur”

 

 Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar toplanti boyunca zaman zaman muhtarlarla sakalasarak eglenceli anlar yasanmasina vesile oldu. Muhtarlar sorunlariyla yakindan ilgilenen Baskan Aydar’a tesekkürlerini ilettiler. Baskan Aydar; “ Seçimden önce tek tek mahallelerimiz gezerek desteginizi istedik. Seçimden sonra da sorunlarinizin çözümü için yine ziyaretlerimiz sürüyor. Bizim arkamizda siyasi partilerin degil, sizin desteginiz var.  Bizim için Ceyhan’in Kuzeyi Neyse Güneyi de Odur.    Ceyhan’in kuzeyinden güneyine esit hizmet götürmek için çalisiyoruz” ifadelerini kullandi. 

Toplanti Türkiye Muhtarlar Dernegi Ceyhan Subesi temsilcilerinin Baskan Aydar’i onursal üye yapmak için oylama yapmasi ile son buldu. Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar oy birligi ile Türkiye Muhtarlar Dernegi onursal üyesi seçildi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı