Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BAŞKAN AYDAR YARSUAT TAZİYE EVİNİN TEMELİNİ ATTI

BAŞKAN AYDAR YARSUAT TAZİYE EVİNİN TEMELİNİ ATTI

- NE SÖZ VERDİYSE YERİNE GETİRİYOR

 

- NE SÖZ VERDIYSE YERINE GETIRIYOR

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, Yarsuat Mahalle sakinlerine seçim öncesinde verdigi sözü tutarak taziye evinin temelini atti.

 

Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, hizmetlerden yillarca mahrum kalan mahallelerden birisi olan Yarsuvat mahalle halkina verdigi sözü tutarak ‘Taziye Evi’ insaatinin temelimi atti. Baskan Aydar, Yarsuat Mahallesi’nde yapimina baslanan taziye evinin temelini mahalle sakinleri ve muhtari ile beraber atti.

 

BASKAN AYDAR, “CEYHAN HIZMETE DOYACAK”

 

Verdigi tüm sözleri tek, tek yerine getirdiklerini vurgulayan Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar, “Yarsuat mahallemizde taziye evimizin bugün ilk temelini atiyoruz. Bu taziye evlerimiz sayesinde bundan sonra Ceyhanlilar taziyesini kisin sicak ortamda, yazin serin bir ortamda rahatlikla misafirlerini agirlayabilecekler. Söz verdigimiz gibi, mahalle sakinlerimizin ve muhtarlarimizin talepleri dogrultusunda projelerimizin hepsini yerine getiriyoruz. Ayrim yapmadan her mahallemize ihtiyaçlari dogrultusunda esit hizmet götürüyoruz. Hemserilerimizin gönlü rahat olsun, Ceyhan’imiza en iyi hizmeti sunacagiz.” dedi



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı