Bugün, 23 Haziran 2024 Pazar

Başkan Aydar'dan 19 Mayıs mesajı

Başkan Aydar

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı.

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak gençlerin bayramını kutladı.

Ülkemizin geleceği olan gençlerin, yarınlarımızın teminatı olduğunu ifade eden Başkan Kadir Aydar, mesajinda;

‘Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışı millet olarak varlığımızı güçlendiren, kaderimizi değiştiren, yolumuzu aydınlatan tarihi bir adımdır. Bu özel gün, Türk milletinin bağımsızlık ve özgürlük mücadelesinin sembolüdür.
Samsun’dan başlayıp vatanın her köşesine verilen ses; bağımsızlığın ne pahasına olursa olsun gerçekleşeceğini ortaya koymuştur.  Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Atatürk; ‘Türk gençliğine bıraktığımız vicdani emanet, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız.’ sözüyle olan güvenini, ‘Bütün ümidim gençliktedir.’ sözüyle de beklentilerini dile getirmiştir.  Gençlere ve spora verdiği önem, geleceğe olan güvenimizi daha da çok pekiştirmektedir. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğini şekillendirecek olan en önemli güçtür. Onların enerjisi, azmi ve başarıları, bizlere geleceğe olan inancımızı her geçen gün daha da pekiştirmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla anıyor, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin ve Ceyhanlı hemşehrilerimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.’ ifadelerine yer verdi.



Anahtar Kelimeler: Başkan Aydar' Mayıs mesajı
  • Pazar 34 ° / 23 ° false
  • Pazartesi 36.3 ° / 23.2 ° Güneşli
  • Salı 36.7 ° / 24.6 ° Güneşli