Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Çetin güne şantiyede çalışan emekçilerle başladı

Başkan Çetin güne şantiyede çalışan emekçilerle başladı

Başkan Çetin güne şantiyede çalışan emekçilerle başladı

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, güne Park Bahçeler Müdürlügünü ziyaret ederek basladi.Sabah mesaisine saat 06.30’da baslayan Baskan Soner Çetin, bu kez sabahin erken saatlerinde Park Bahçeler Müdürlügü santiyesini ziyaret etti. Baskan Soner Çetin, günün ilk çayini isçilerle içti ve Çukurova’ya hizmet için yola düsen çalisanlarla simit yedi, günaydinlar diledi.
 
 
Güne erkenden baslayan ve belediyeye herkesten önce gelmesiyle bilinen DABB ve Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, isçilere “kolay gelsin” dileginde bulundu. Isçileri dinleyen ve onlardan beklentilerini anlatan Baskan Soner Çetin, isçilerle sohbetinde, “Yaptiginiz çalismalarla bizim gögsümüzü kabartiyorsunuz.Simdi gurur duyarak,  gögsümü gere gere diyorum ki, “Çukurova ilçemizde yesil alan miktarini çok artirdik. 5.5 yil içerisinde sizlerin emegiyle bilek gücüyle kendi imkanlarimizla 110 civarinda park yapmisiz.
 
 
En kaliteliyi en ucuza mal etmisiz. Bu anlayisimiz bu dönemde de devam edecek. Bazi özel parklarimiz haricinde parklarimizi kendi imkânlarimizla yapacagiz. Ben istiyorum ki Çukurova ilçemizde bos bir alan kalmasin. Nerede planda yesil alan gözüküyorsa hepsine parkimizi yapalim.  Halki da yönetime katarak seffaf çogulcu belediyecilik anlayisimizla yolumuza devam edecegiz. Mademki sosyal demokrat belediyeciligin en iyi örneklerinden biri biziz diyoruz. Bunun geregini yapmamiz lazim.
 
 
Biz herkesin hizmetkâriyiz. Gün agarmadan bu yüzden yollara düsüyoruz. Çalismadan üretmeden hiçbir sekilde basari olmaz. Çalisacak, üretecek, her seyin en iyisini yapacagiz. Sizin içinizden biri olan, sizin gibi emekçi olan baskaniniz olarak hassasiyetle görevinizi yapmanizi istiyorum” seklinde konustu. Baskan Soner Çetin, sohbetin ardindan isçilere “kolay gelsin” dileginde bulundu ve santiyeden ayrildi.
 


  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli