Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Çetin güne yine erken başladı

Başkan Çetin güne yine erken başladı

Başkan Çetin güne yine erken başladı

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, güne yine erken baslayarak firinlari ziyaret etti, sabah çayini firin emekçileriyle birlikte içti. Sabah saat 06:00’da Karslilar Mahallesi’nde firin ziyaretlerine baslayan Soner Çetin’in bu ziyaretlerinin son duragi Beyazevler Mahallesi’ndeki Oruçlar Firini oldu. Baskan Soner Çetin burada çalisanlarla sohbet etti, sabah çayini burada içti ve yeni çikan sicak ekmekten tatti. Bu arada firina gelen vatandaslar istedikleri ekmegin Belediye Baskani Soner Çetin tarafindan verilmesinin saskinligini yasadi. Vatandaslarla da sohbet eden Baskan Soner Çetin, “Vatandas nerede ise biz oradayiz. Çarsida, pazarda, sokakta…” ifadesini kullandi.

 

ÇORBA IKRAM ETTI

Firin ziyaretinin ardindan çevrede bulunan esnafi gezen Baskan Soner Çetin, “Hayirli isler” dileginde bulundu. Ardindan Duygu Kafe mevkiine geçen Baskan Soner Çetin burada Çukurova Belediyesi’nin ikram çesmesine geldi ve isine gitmekte olan vatandaslarla okula yetismeye çalisan ögrencilere çorba ikram etti. 

Vatandaslar Baskan Soner Çetin’in mesaiye erken baslamasini takdirle karsiladiklarini belirterek, “Çukurova Belediyesi’nin hizmetlerinden memnunuz. Baskanimiz da çok çaliskan. Daha günes dogmadan yollara düsüyor, çalismaya basliyor. Ikram Çesmesi de çok güzel bir hizmet. Kahvalti yapmadan erkenden ise gitmek zorunda kaldigimizda durakta kahvaltimizi bu sekilde yapiyoruz. Çok tesekkür ediyoruz” seklinde konustular.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli