Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Başkan Çetin miniklerle eğlendi

Başkan Çetin miniklerle eğlendi

Başkan Çetin miniklerle eğlendi

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Gülen Yüzler Semt Kreslerinde egitim gören çocuklarla birlikte Izmir Marsi’ni söyledi. Dünyagöz Hastanesi ile yapilan protokol kapsamindaki göz kontrolleri sirasinda miniklerle bulusan Baskan Soner Çetin, “Kreslerimizdeki çocuklara Istiklal Marsi, Atatürk’ün Gençlige Hitabesi ve Izmir Marsi’ni ögretiyor, sonra birlikte söylüyoruz” dedi.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Gülen Yüzler Semt Kreslerinde egitim gören miniklerle bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdi.


Çukurova Belediyesi’nin Dünyagöz Hastanesi ile yaptigi protokol kapsamindaki göz kontrolleri ve göz sagligi ile bilgilendirme toplantisi son olarak Atatürk Kadin Yasam Köyü’nde gerçeklestirildi. Gülen Yüzler Semt Kreslerinde egitim gören minikler de göz kontrolünden geçirilmek üzere Atatürk Kadin Yasam Köyü’ne getirildi. Burada çocuklarla bulusan Baskan Soner Çetin’in oldukça keyifli oldugu gözlendi.

Çocuklarla sohbet eden Baskan Soner Çetin, bir ara miniklerle birlikte hep bir agizdan Izmir Marsi’ni söyledi. Çocuklarin kendisine eslik etmesinden ve Izmir Marsi’ni eksiksiz söylemesinden memnun olan Baskan Soner Çetin, “Kreslerimiz lojistik olarak çok iyi durumda. Egitim anlaminda da üst seviyede. Bu nedenle halkimizdan büyük ilgi görüyor. Agaç yasken egilir. Çocuklarimizin Atatürk ilkelerine bagli ve Cumhuriyet degerlerine sahip çikan bireyler olarak yetismesi için küçük yasta egitim çok önemli. Bu nedenle kreslerimizde miniklere Istiklal Marsi’ni, Atatürk’ün Gençlige Hitabesi’ni, 10. Yil ve Izmir Marsi’ni ögretiyoruz. Çocuklarimizi ve ögretmenlerimizi kutluyorum” dedi.


Daha sonra Atatürk Yasam Köyü’nde kadinlar ve çocuklar göz kontrollerinden geçirildi, ardindan da göz sagligi konusunda bilgilendirildi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli