Bugün, 13 Mayıs 2024 Pazartesi

Başkan Çetin, şiddete karşı pedal çevirdi...

Başkan Çetin, şiddete karşı pedal çevirdi...

Başkan Çetin, şiddete karşı pedal çevirdi...

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “25 Kasim Kadina Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü” kapsaminda düzenlenen etkinlikte bisiklete bindi. Çukurova Belediyesi ile Adana Doga Sporlari ve Bisiklet Dernegi’nin birlikte düzenledigi etkinlige bisikletiyle katilan Baskan Soner Çetin, kadina siddetin önlenmesi için herkesin üzerine düseni yapmasi gerektigini söyledi.

Kadina siddetin önlenmesi için farkindalik yaratmak amaciyla düzenlenen etkinlikte Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin de pedal çevirdi. Çukurova Belediyesi Kadin Danisma ve Dayanisma Merkezi’nin Adana Doga Sporlari ve Bisiklet Dernegi ile birlikte 25 Kasim Kadina Siddete Karsi Uluslararasi Mücadele Günü  kapsaminda, “Siddete Dur Demek Için Harekete Geç” sloganiyla düzenlenen etkinlik Çukurova Belediye binasi bahçesinde basladi.

 

Evinden bisikletle belediye binasina gelen Baskan Soner Çetin burada çogunlugunu kadinlarin olusturdugu bisikletçiler bulustu. Ellerinde kadina siddeti protesto eden dövizler tasiyan bisikletçiler Baskan Soner Çetin’i alkislarla karsiladi. Günü ölümsüzlestiren hatira fotografinin çekilmesinin ardindan bisikletçiler pedal çevirmeye basladi.

 

Soner Çetin’in de aralarinda bulundugu katilimcilar Türkmenbasi Bulvari’ndan Turgut Özal Bulvari güzergahini izleyerek Kenan Evren Bulvari’na geçtiler oradan da etkinligin sona erdigi Yurt Mahallesi’ndeki Atatürk Kadin Yasam Köyü’ne ulastilar. Etkinligin ardindan Baskan Soner Çetin, Toros Mahallesi Kapali Semt Pazari’na giderek buradaki Kadin Ürünleri Pazari’ni ziyaret etti ve kadinlarla sohbet etti.

 


  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı