Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ERDEM; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYİ UNUTMADI

BAŞKAN ERDEM; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYİ UNUTMADI

BAŞKAN ERDEM; 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYİ UNUTMADI

BASKAN ERDEM; 24 KASIM ÖGRETMENLER GÜNÜNDE MERYEM MERVE GÖKÇEYI UNUTMADI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 24 Kasim Ögretmenler gününde Meryem Merve Gökçe ögretmeni unutmayarak ailesini ziyaret etti.

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Meryem Merve Gökçenin ailesini ziyaret ederek onlarin bu anlamli günde yanlarinda bulunarak acilarini paylasti. Baskan Erdem; ' Geçirmis oldugu trafik kazasi sonucu hayatini kaybeden Merve ögretmenimizin ailesini ziyaret ettik ve ailesinin üzüntüsünü paylastik. Bugün 24 Kasim Ögretmenler Günü dolayisiyla tüm ögretmenlerimizin ögretmenler gününü kutluyoruz. Merve Ögretmenimizin hayatta olmamasi ve gelecegin parlak yüzlü ögretmenleri iyi bir ögretici olarak üzüntüsünü yasiyoruz. M. Kemal Atatürk'ün de dedigi gibi Ögretmenler; Cumhuriyet sizden 'Fikri Hür, Vicdani Hür, Irfani Hür' nesiller ister. Bu nedenle maddi karsilikla ölçülmeyecek kadar kutsal bir görevi yerine getiren ögretmenlerimizin ve Merve Ögretmenimizin Ögretmenler Gününü kutluyorum' dedi.

 Merve Ögretmenimizin ailesini ziyaret ederek 24 Kasim Ögretmenler Gününde Merve Ögretmenimizin adina ailesine çiçek takdim ettik, plaket sunduk ve ilk Meclis toplantimizda Meryem Merve Ögretmenimizin  ismini yasatmak adina ailesinin yasadigi  Modern evler mahallesi 707 numarali sokagin adinin Ögretmen Meryem Merve Gökçe olarak degistirilmesi üzerine gerekli girisimler baslamistir.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı