Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN ERDEM BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ERDEM BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BİR ARAYA GELDİ

BASKAN ERDEM BASINLA KAHVALTI PROGRAMINDA BIR ARAYA GELDI

 Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler günü münasebetiyle Ceyhan'daki Gazetecilerle kahvalti programi düzenleyerek bir araya geldi.

 

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, basin mensuplari için önemli bir anlam ifade eden bu günde Ceyhan 'da görev yapan basin mensuplarini unutmayarak  Ceyhan Ögretmenevi'nde bir araya geldi. Milli Egitim Bakanligi tarafindan Türkiye genelinde Istiklal marsinin okunmasi etkinligine, toplanti esnasinda Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem'in talimati ile Basin mensuplari ile beraber  Sehitler Anisina saygi durusunda bulunuldu. Türkiye'nin her kösesinde oldugu gibi Ceyhan'da da Belediye Baskani Erdem ve Basin Mensuplari Istiklal Marsi okundu.

 

 

'Tüm Gazetecilerimiz Toplumun Isigidir'

 

 Tüm gazetecilerimizin burada olmasindan dolayi memnun olduklarini dile getiren Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Böyle bir özel günde sizleri yalniz birakmak istemedim. 10 Ocak Pazar gününe geldigi için sizlerle bir gün sonra uzun uzun kahvalti programinda birlikte olmak istedim. Gazetecilerimizi gönülden kutluyorum sizler büyük emek sarf ediyorsunuz. Gecenizi gündüzünüze katarak bizlere saglikli ve güzel haberi yetistirebilmek için mücadele veriyorsunuz. Bu mücadelenizi gerçekten zor sartlar altinda yapiyorsunuz. Böyle bir günde sizlerle olmaktan çok mutluyum ben tekrar 10 Ocak Çalisan Gazeteciler gününüzü en içten dileklerimle kutluyorum' dedi.



Anahtar Kelimeler:
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli