Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN ERDEM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ERDEM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN ERDEM MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

BASKAN ERDEM MUHTARLARLA BIR ARAYA GELDI

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Muhtarlarla bir araya gelerek mahallelerdeki sorunlari ögrenmek, Muhtarlarin önerilerini dinlemek amaciyla istisare toplantisi yapti.

 

Gerçeklesen toplantiya Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Nas, Ceyhan Belediye Baskan Yardimcisi Feyzi Karakus ve Muhtarlik Isleri Müdürü Hakki Dündar katilimiyla gerçeklesen toplantida, muhtarlardan mahallelerimizin problemlerini dinleyerek çözüm bulmak için taleplerini alan Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; 'Ceyhan'imizin sorunlarini en hizli sekilde çözmek için çalisiyoruz' dedi.

 

 

'Amacimiz Ceyhan'i Daha Ileriye Tasimak'

 

 Muhtarlarla uzun uzun Ceyhan'in sorunlari konusan Baskan Erdem; ' Öncelikle tüm muhtarlarima tesekkür ederek söze girmek istiyorum. Sizlerle birlikte Ceyhan'in sorunlarini, her mahallede sizlerle tespit ederek daha hizli yerine getiriyoruz. Amacimiz Ceyhan'i yasanabilir güzel bir sehir yapmak. Bu konuda sizlerin görüsleri talepleri bizler için çok önemli. Mahalle muhtarlarimiz belediyemizin ayrilmaz bir parçasidir. Halkimizin yasadigi mahallelerde ortaya çikan sorunlari muhtarlardan bizzat ögrenmek, islerimizi oldukça kolaylastiriyor. Ben tüm muhtarlarima çok tesekkür ediyor  hep birlikte Ceyhan’i daha güzel yapacagiz.” dedi.



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli