Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

CEYHAN ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

CEYHAN ŞEHİDİNİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

CEYHAN SEHIDINI SON YOLCULUGUNA UGURLADI

 

Diyarbakir'da operasyon sirasinda kalp krizi geçirerek sehit olan Jandarma Uzman Çavus¸ Alper Yaman'in (45) naasi, memleketi Ceyhan’da gözyaslari arasinda topraga verildi.

 

Sehit Alper Yaman'in naasi ilçeye bagli Yesildam Mahallesi'ndeki baba ocagina getirildi. Düzenlenen törende Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem kederli ailenin acisini paylasti ve Sehidin Annesi, babasi, esi, kizlari ile kardeslerine metanet ve sabirlar diledi. Sehidin annesine sabir ve metanet dileyen Baskan Erdem, acili ailenin yanindan ayrilmayarak tesellide bulundu.

 

Burada sehidin Helallik alinmasindan sonra kilinan namazin ardindan sehidin cenazesi mahalle mezarliginda gözyaslari arasinda topraga verildi.

 

Baskan Erdem; “Sehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Ailesine sevenlerine sabir diliyorum. Sunu bilmemiz lazim ki, vatani için canini ortaya koyan genç evlatlarimiz onlar ölmez her an bizimledir. Milletimizin basi sag olsun” dedi.

 

Cenaze törenine Içisleri Bakan Yardimcisi Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutani Orgeneral Arif Çetin, Adana Valisi Süleyman Elban, Adana Emniyet Müdürü Dogan Inci, Adana Milletvekili Tamer Dagli, Ceyhan Kaymakami Dr. Bayram Yilmaz, Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem katildi.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı