Tarih: 17.05.2020 12:25

BAŞKAN ERDEM'DEN FEYZA DURSUN'A DESTEK

Facebook Twitter Linked-in

 

   'Hep Birlikte Feyza Nur'un Sesi Olalim '

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem, 13 yasindan bu yana dünyada 500 kiside görülen Niemann Pick Tip C (NP-C) hastaligi ile mücadele eden Feyza Nur Dursun'u ziyaret ederek destekte bulundu.

 

Uzun yillardir Türkiye tedavisi bulunmayan NP-C hastaligiyla mücadele eden Dursun ailesi korona virüs salginiyla da zorlasan sartlar nedeniyle Baskan Erdem'i arayarak yardim talebinde bulundu. Ceyhan'in Annesi olarak bilinen Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem bu talebe Feyza Nur ve ailesini evlerinde ziyaret ederek cevap verdi. Baskan Erdem'i karsisinda gören Feyza Nur Dursun duygulu anlar yasadi.

 

'Gençler Bizim Gelecegimiz, Gelecegimize Sahip Çikmak Zorundayiz'

 

Niemann Pick Tip C hastasi olan Feyza Nur Dursun'un yardim talebine duyarsiz kalmayan Baskan Erdem; ' Maalesef Feyza Nur 13 yasindan bu yana dünyada 500 kiside görülen bir hastalikla mücadele ediyor. Simdi 19 yasinda. 500 hastadan 300'ün kullandigi ve faydasini gördügü bir ilaç Türkiye' de ilaç statüsünde olmadigi için Feyza Nur tedavi olamiyor. Biz aileye elimizden gelen destegi veriyoruz ancak bu ilaç sorununun bir an evvel çözülmesi lazim. Hep birlikte Feyza Nur'un sesi olalim' dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —