Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN FİLİK; KURTULUŞ MEŞALESİ İLK GÜNKÜ KADAR GÜR YANMAKTADIR.

BAŞKAN FİLİK; KURTULUŞ MEŞALESİ İLK GÜNKÜ KADAR GÜR YANMAKTADIR.

BAŞKAN FİLİK; KURTULUŞ MEŞALESİ İLK GÜNKÜ KADAR GÜR YANMAKTADIR.

BASKAN FILIK; KURTULUS MESALESI ILK GÜNKÜ KADAR GÜR YANMAKTADIR.

Yumurtalik Belediye Baskani Türkes FILIK, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami ile ilgili yayimladigi mesajda;

Aziz Türk Milleti tarih sahnesinde var oldugu günden itibaren bagimsizlik ve hürriyetin timsali olmustur. Milletimizin hürriyet ve bagimsizlik adina verdigi mücadeleler, 'Türkler olmasaydi tarih yazacak bir sey bulamazdi' dedirtecek kadar vardir. Yüce milletimizdeki bu hürriyet aski Milletimizin bagrindan çikan, son Türk Devletinin kurucusu, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün 101. yil önce bu gün Samsunda yaktigi kurtulus mesalesi alev olup tüm Anadolu’yu ve hatta Trakya’yi sararak millet düsmanlarini ve zamanin en güçlü ordularini önüne koyup yok etmistir.

Ogün yanan kurtulus mesalesi geçen yillara inat ilk gün ki kadar gür bir sekilde yanmakta ve Yüce milletimizin bagimsizligi ugruna neler yapabileceginin nisanesi olarak tüm dünyaca bilinmektedir.

Sehitler diyari aziz Vatanimizin tapusunu bizlere hediye eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaslari ile vatan ugruna Bayraklasan sehitlerimizi rahmet ve minnetle aniyorum. Milletimizin bayramini kutluyorum.

 dedi. 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli