Bugün, 28 Eylül 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR BAYRAM ÖNCESİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR BAYRAM ÖNCESİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR BAYRAM ÖNCESİ YETİMLERİ SEVİNDİRDİ

BASKAN KOCAISPIR BAYRAM ÖNCESI YETIMLERI SEVINDIRDI

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ve esi Raziye Kocaispir Hanimefendi, Yüregir Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte yetim çocuklari giydirdi. Programa Yüregir Belediye Meclis Üyeleri IHH Adana Sube Baskani Mahmut Eraslan,Insani Yardim Vakfi Yardim Birimi Baskani Osman Aydogan yetim ve öksüz çocuklar katildi.

 

Programda bir konusma yapan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Kurban Bayrami öncesi IHH ile isbirligi içerisinde Yüregir'deki öksüz ve yetim çocuklarimizin giydirilmesi ile ilgili etkinlikte beraberiz. Yetim gülerse dünya güler.Bir yetimin sevindirilmesinin ne kadar önemli ve kiymetli oldugunun hepimiz bilincindeyiz. Her seyden önce bir yetim peygamberin ümmetiyiz. Yetimlerin öksüzlerin ihtiyaç sahiplerinin yüzünün gülmesi dünyanin gülmesidir. Belki de bir yetimin yüzünün gülmesi ile ayaktayiz. Bu çocuklarin yüzünün gülmesi, Yüregir’de 100 kilometre yol yapmaktan daha kiymetlidir benim için.

Hayir ve iyiligin oldugu her yerde olmak isteyen bir kardesinizim.Yüregir'de ihtiyaç sahibi olan herkese ulasmanin bizim açimizdan bir zaruret oldugunun bilincindeyiz. Yüregir yoksul bir ilçe. Biz Yüregir’deki yoksul ve ihtiyaç sahibi vatandaslara ulasalim diye toplum bizi görevlendirdi. Topluma karsi sorumlulugumuz var. Gece bir yetim aç yatiyorsa bunun sorumlulugunu üzerime aliyorum. Üzerimize de almaliyiz. Bunun hiçbir mazereti yok. Yüregir'de hiç bir ihtiyaç sahibinin aç ve açikta uyumayacagi bir sehir hayal ediyoruz.Rabbimiz bizim bu niyetimizi biliyor,görüyor.Bundan sonraki süreçte yardim konusunda candan. gönüllü ve Allah rizasi için çalisan sivil toplum örgütlerimizle isbirligimiz devam edecektir.Bundan sonraki süreçte de Yüregir'de ihtiyaç sahibi yavrularimiza karsi duyarli olmaya devam edecegiz.

 

IHH Adana Sube Baskani Mahmut Eraslan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir'e yardimlari için tesekkür etti. Eraslan yaptigi konusmada ''Herkes güzele cennete taliptir. Peygamber efendimiz (SAV) der ki bir yetimin bakimini üstlenen onu himayesine alan kisi ile cennette mesafemiz iki parmak mesafesindedir. Biz toplamda 1200 çocugu giydirmek üzere hedef koyduk. Allah razi olsun her zaman oldugu gibi Yüregir Belediyesi bu kampanyaya ilk destek veren belediyemiz oldu. Bu vesile ile baskanima ve esine tesekkür ediyorum. Bu kardeslerimize duyarli davrandilar. Birlikte daha çok güzel isler yapacagiz.Emegi geçen herkesten Allah razi olsun.'' seklinde konustu.

 

Programda Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e plaketini Insani Yardim Vakfi Yardim Birimi Baskani Osman Aydogan takdim ederken, Hanimefendi Raziye Kocaispir’e de plaketini Yardim Birimi Görevlisi Hayriye Acar takdim etti.Program sonunda basin mensuplarini sahneye davet eden Baskan Fatih Mehmet Kocaispir, 24 Temmuz Basin Bayrami münasebetiyle programi takip eden gazetecilere gül hediye etti



  • Cumartesi 35.4 ° / 21.5 ° Güneşli
  • Pazar 32.4 ° / 21.6 ° Güneşli
  • Pazartesi 30.4 ° / 21 ° Orta kuvvetli yağmurlu