Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Dijital Yatak Hediye Etti...

Başkan Kocaispir Dijital Yatak Hediye Etti...

Başkan Kocaispir Dijital Yatak Hediye Etti...

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, geçirdigi trafik kazasinin ardindan yataga bagimli yasayan 31 yasindaki Hüseyin Beyazçiçek’e özel yatak hediye etti.
Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, motor kazasi sonrasi yataga bagimli kalan Hüseyin Beyazçiçek’i Yunusoglu Hürriyet mahallesindeki evinde ziyaret ederek dijital havali yatak hediye etti.


Hüseyin Beyazçiçek ve ailesi ile sohbet eden Baskan Kocaispir geçmis olsun dileklerini iletti. Baskan Kocaispir'e tesekkürlerini ileten Beyazçiçek ise, “Yataga bagimli olarak yasamanin vücutta birçok sikintisi oluyor. Bu özel yatak sistemini bizlere ulastirdiginiz için Allah sizden razi olsun. Çok tesekkür ediyorum. Yüregir Belediyemiz, Fatih Baskanimiz, ihtiyaç sahiplerinin, hastalarin, birçok kesimin elinden tutuyor, yardimci oluyor. Bizlere bu olanagi sagladiginiz için çok tesekkür ediyorum” dedi.

 

Yüregir’de ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayisi ile hizmet ürettiklerini ifade eden Baskan Kocaispir, “Yüregir'imizin her bir kösesindeki hemsehrilerimize ulasmak, dertlerini sahiplenmek bizim boynumuzun borcu. Sosyal Hizmetler Müdürlügü ekiplerimiz ile ilçemizde yasayan engelli bireylerimize, yaslilarimiza, hastalarimiza, ihtiyaç sahibi ailelerimize her daim destek oluyoruz. Muhtarimiz, Hüseyin kardesimizin özel yatak talebi noktasinda durumunu bizimle paylasti. Biz de bugün kardesimizin ziyaretine geldik. Kendisine acil sifalar diliyorum.” dedi.
Ziyarette Baskan Kocaispir’e AK Parti Il Gençlik Kollari Baskani Furkan Bozkurt da eslik etti.



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı