Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

BAŞKAN KOCAİSPİR DOLMUŞTA YOLCULARI DİNLEDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR DOLMUŞTA YOLCULARI DİNLEDİ

BAŞKAN KOCAİSPİR DOLMUŞTA YOLCULARI DİNLEDİ

BASKAN KOCAISPIR DOLMUSTA YOLCULARI DINLEDI

 

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, sehir içi minibüsle yolculuk yaparak vatandaslari hem sasirtti, hem de mutlu etti.

 

Her zaman halkla iç içe olan, haftanin neredeyse tamaminda mahalle ziyaretleri yaparak vatandaslardan tam not alan Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, bindigi Kiremithane dolmusunda vatandaslar ile sohbet etti, talepleri dinledi.

 

Dolmusta ‘Bugün ücretler benden’ diyerek vatandaslari karsilayan Baskan Kocaispir daha sonra sohbet ettigi Yüregirli yolculara “Seyhan Mahallemizde incelemelerde bulunduk. Diger Mahalle ziyaretimize geçerken dolmusa binelim dedik. Sizlerde özellikle oturdugunuz mahallelerde eksiklikleriniz varsa veya tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin notlarimizi alalim.” dedi.

 

Vatandaslarla sohbet eden Baskan Kocaispir, “Yüregir’i modern ve yasanabilir bir ilçe yapmak için sürdürdügümüz çalismalara araliksiz devam ediyoruz. Tüm bu çalismalari yaparken bazen toplu tasima araçlarindaki vatandaslarimizla, bazen taksici esnafimizla bulusuyoruz. Haftanin neredeyse tamaminda mahalle ve ev ziyaretlerimizle Yüregirliyi dinliyor, dertlerine, sorunlarina çözüm üretiyoruz. Vatandaslarimizla iç içe olmak beni son derece mutlu ediyor.” diye konustu.

 

Yüregir Belediyesi’nin her zaman halk ile içi içe oldugunu vurgulayan Baskan Kocaispir, “Bütün mahallelerimizde sira ile bahar temizligi baslattik. Yine bütün mahallelerimizde parklarimizi yeniden elden geçiriyoruz, yeni park yerleri belirledik oralara parklar yapacagiz. Kadin Egitim Merkezlerimiz ve Taziye Evlerimizin hepsi proje asamasinda.” diyerek çalismalarla ilgili bilgi verdi.

 

Duraklardan dolmusa binen yolcular, içeri de Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i gördüklerinde önce sasirdilar, daha sonra ise mutlu oldular. Yüregir Belediyesi’nin yaptigi çalismalardan mutlu olduklarini ifade eden vatandaslar 31 Mart seçimlerinin aradan geçen zamanda ilçe de gözle görünür önemli degisimlerin yasandigini, Baskan Kocaispir’i vatandaslarla hep iç içe gördüklerini belirterek çalismalarin devam etmesi temennisinde bulundular.

 

Baskan Kocaispir daha sonra soför koltuguna oturarak bir süre dolmus kullandi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli