Bugün, 26 Haziran 2024 Çarşamba

BAŞKAN KOCAİSPİR HALKLA İÇİÇE

BAŞKAN KOCAİSPİR HALKLA İÇİÇE

BAŞKAN KOCAİSPİR'E GÜN YETMİYOR

BASKAN KOCAISPIR'E GÜN YETMIYOR

Göreve geldigi günden bu yana Yüregir'i karis karis gezip vatandaslarla bir araya gelen Baskan Kocaispir'e bir gün yetmiyor. Yüregirli vatandaslarin acisina ve sevincine ortak olan Baskan Kocaispir mahallelerin sorunlarini yerinde görüp çözüm yollari ariyor. Hasta ve yasli vatandaslari da unutmayarak onlara moral veriyor. Hiç bir ayrim gözetmeden çalistiklarini belirten Baskan Kocaispir ''Ben artik tüm Yüregirli vatandaslarin baskaniyim. Bütün Yüregir halkina esit hizmet götürecegiz. Yapacagimiz hizmetlerle Yüregir'in gelismesine, kalkinmasina katki saglayacagiz.'' dedi.

Siyasi bir partiden seçilmis olsa da amaçlarinin tevazu ve samimiyetle Yüregir halkina hizmet etmek oldugunu, siyasi kimligini bir tarafa biraktigini, görevi sonunda Yüregir'de hos bir sada birakmak oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Ekiplerimizle birlikte gece gündüz demeden özveri ile çalisiyoruz. Vatandaslarimizin rahati ve huzuru için nerede bir sorun varsa ilgili birimlerimiz müdahale ediyorlar. Çözümü için mücadele ediyorlar. Eger kendi sorumlulugumuzda degilse ilgili kurumlarla görüsüp sorunlarinin çözümüne destek oluyoruz.'' dedi.

Bu tür ziyaretlerle vatandaslarin istek ve taleplerini ilk agizdan dinlediklerini, sorunlari yerinde gördüklerini ve çözüm noktasinda çalisma yaptiklarini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir ''Yüregir'de yasayan vatandaslarimizla birlikte olmaya devam ediyoruz. Esnaflarimizi ziyaret ediyoruz. Hasta ve yasli vatandaslarimizi ziyaret ederek onlara moral verip destek oluyoruz. Taziyelerine katilip acilarini paylasirken, en mutlu günlerine katilip sevinçlerine ortak oluyoruz. Birlikte aglayip birlikte gülüyoruz.'' diyerek her zaman Yüregirli vatandaslarla iç içe olacaklarini söyledi.

 

Yüregir'in Türkiye'nin birçok ilinden daha büyük bir yerlesim yeri oldugunu belirten Baskan Kocaispir ''Zamanimizin çogu disarida vatandaslarimizla geçiyor. Alanimiz çok genis. Görev sürem boyunca bütün herkese ulasmak için yogun çaba içerisinde olacagim.'' dedi.



  • Çarşamba 37.2 ° / 23.9 ° Güneşli
  • Perşembe 38.1 ° / 23.6 ° Güneşli
  • Cuma 38.5 ° / 23.6 ° Güneşli