Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Kocaispir her gün 2 bin 511 aileye sıcak yemek dağıtıyor!

Başkan Kocaispir her gün 2 bin 511 aileye sıcak yemek dağıtıyor!

Başkan Kocaispir her gün 2 bin 511 aileye sıcak yemek dağıtıyor!

ASEVINDE PISIYOR IHTIYAÇ SAHIBI AILELERIN SOFRASINA GIDIYOR

Bakima muhtaç, ihtiyaç sahibi ailelerin umut kapisi olan Yüregir Belediyesi, her gün yüzlerce ailenin sofrasina sicak yemek ulastiriyor. Yüregir Belediyesi asevinde gida mühendisleri kontrolünde hazirlanan 3 çesit sicak yemek, ihtiyaç sahipleri basta olmak üzere, 65 yas üzeri yasli, hasta, bakima muhtaç ve evinde yemek yapamayan ailelere teslim ediliyor.


Yemek yapamayacak durumda olan 65 yas üzeri bireylere, yatalak ve toplumdaki dezavantajli gruplara sicak yemek dagitimi yapan Yüregir Belediyesi, asevi ile ihtiyaç sahiplerinin yaninda yer almaya devam ediyor.

 

Yüregir Belediyesi'nin asevinden her gün 2 bin 511 kisi için 3 çesit yemek hazirlaniyor. Özenle hazirlanan yemekler araçlarla özel kiyafetli ekipler tarafindan ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine ulastiriliyor.


Asevinden yemek hizmeti alan vatandaslar hastalik ya da yaslilik nedeniyle yemek yapamayacak durumda olduklarini belirterek, her gün evlerine kadar yemeklerini getiren Yüregir Belediyesi Asevi personeline ve Baskan Fatih Mehmet Kocaispir’e tesekkür etti.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli