Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Kocaispir Seyhan’da esnafı ziyaret etti

Başkan Kocaispir Seyhan’da esnafı ziyaret etti

Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir ve Seyhan Belediye Başkan Adayı Erdal Hatipoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Seyhan ilçesinde esnafı ziyaret etti.

 

 

C Kocaispir ve Hatipoğlu, Mısır Çarşısı esnafını gezdi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden ikili, çarşıdaki yöresel ürünlerin tadına baktı. Çarşı esnafı ile vatandaşın sorunlarını dinleyen Kocaispir ve Hatipoğlu, göreve geldiklerinde sorunları çözüme kavuşturmak için var güçleri ile çalışacaklarını ifade etti.

Bir 3 kişi, takım elbise ve yazı görseli olabilir

Ali Münif Yeğenağa Caddesi esnafını da ziyaret eden Kocaispir, vatandaşlarla sohbet edip seçimlerde destek istedi. Her gittiği yerde ilgi ile karşılanan Kocaispir, “Adana’mızı ortak akılla birlikte yöneteceğiz. 5 yıl Yüreğir’de görev yaptım. Yüreğirli bizi bilir. Bugüne kadar Yüreğir’de olduğu gibi bundan sonrada inşallah Büyükşehir’de kapımız herkese açık olacak.” dedi.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

 

Kocaispir, “Yaparsa Kocaispir yapar. Adana hizmete susadı. Sizinle birlikte daha güçlü, daha huzurlu bir Adana olması dileğiyle yolunuz açık olsun.” diyen esnafa, “Çok çalışacağız, Adana’mızı hak ettiği yere yükselteceğiz.” şeklinde yanıt verdi.
Özellikle çocukların ve gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kocaispir’e, ziyaretlerinde AK Parti ve MHP ilçe teşkilatları ile partililer de eşlik etti.

Bir 3 kişi görseli olabilir

Bir 6 kişi ve futbol oynayan insanlar görseli olabilir

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı