Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

BAŞKAN KOCAİSPİR'DEN ÇAT KAPI ZİYARETLER

BAŞKAN KOCAİSPİR

BAŞKAN KOCAİSPİR ''VATANDAŞLARIMIZLA İÇİÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ''

BASKAN KOCAISPIR'DEN ÇAT KAPI ZIYARETLER

BASKAN KOCAISPIR ''VATANDASLARIMIZLA

IÇIÇE OLMAYA DEVAM EDECEGIZ''

Yüregirli vatandaslarin sevincine ve üzüntüsüne her zaman ortak olacaklarini belirten Baskan Kocaispir çat kapi ziyaretlerini sürdürüyor. Buldugu her firsatta Yüregirli vatandaslarin evine misafir olan Yüregir Belediye Fatih Mehmet Kocaispir ''Dertlerimizi, sikintilarimizi birlikte asacak, birlikte gülecek, birlikte aglayacagiz. Biz biriz, yüregimiz bir.' dedi.

Yesilbaglar Mahallesinde Adil Sonkaya'nin misafiri olan Baskan Kocaispir, Bedircan ve Ziyanak ailelerinin dügün merasimine katilip çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Ece ve Barut ailesinin dügün törenine katilarak mutlu günlerinde yanlarinda oldu.Yeni nisanlanan Osman Koç ve Kadriye Yaman'i Yenidogan Mahallesi'nde evlerinde ziyaret etti. Özkul ailesinin davetini kirmayip onlara misafir olan Baskan Kocaispir ''Her firsatta vatandaslarimizla birlikte olmaya devam edecegiz. Gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleri için tesekkür ediyorum.'' seklinde konustu.

BASKAN KOCAISPIR’DEN AYSEGÜL’E SÜRPRIZ DOGUM GÜNÜ

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, yaptigi karakalem portre çalismasini hediye etmek isteyen Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Sehit Kara Pilot Yzb. Serhat Siginak Engelli Koordinasyon Merkezi ögrencilerinden Aysegül Kaçar’a sürpriz dogum günü partisi düzenledi.

Yüregir Belediyesi Fatih Sultan Mehmet Kültürevi, Sehit Serhat Siginak Engelli Koordinasyon Merkezi ögrencilerinden bedensel engelli Aysegül Kaçar, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’e çizdigi karakalem portre çalismasini hediye etmek istedi. Durumdan haberdar olan Baskan Kocaispir de dogum gününde Aysegül’ü ziyaret etti. Sürpriz dogum günü partisi düzenleyen Baskan Kocaispir sinif arkadaslari ile birlikte Aysegül’ün yeni yasini kutladi.

Sürpriz ziyaret ile büyük sevinç yasayan Aysegül duygu dolu anlar yasadi. Baskan Kocaispir’e ve arkadaslarina tesekkür eden Aysegül daha sonra büyük bir özveri ile bir haftada çizdigi karakalem portre çalismasini Baskan Kocaispir’e takdim etti.

 

Aldigi hediyenin kendisi için çok özel oldugunu belirten Baskan Kocaispir, “Aysegül kizimiz çok yetenekli. Tipki buradaki diger arkadaslari gibi. Yaptigi portre çalismasini bana hediye etmek istedigini ögrendim. B en de kendisine bir sürpriz yapmak istedim. Dogum gününde ziyaret ettik, yeni yasini kutladik. Güzel kizimiza ailesi ile birlikte saglikli, mutlu, huzurlu, nice basarili yillar diliyorum. Hediyesi benim için çok kiymetli. Çok tesekkür ediyorum.” dedi



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli