Başkan Özdemir’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Özdemir’in Kurban Bayramı Mesajı

Başkan Özdemir’in Kurban Bayramı Mesajı

Baskan Özdemir’in Kurban Bayrami Mesaji  

Ceyhan Elektrik Teknisyenleri ve Oto Elektrikçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odasi Baskani Ugur Özdemir Kurban Bayrami münasebetiyle bir mesaj yayinladi.

 

Baskan Özdemir  yayinladigi mesajinda;

“Vatan bahsinde teferruati hiçe sayan milletimiz, içerisinde bulundugu süreçte birlik ve beraberligi hat safhada yasamaktadir. Bu iklim içerisinde bayrama girerken Allah’a ve kullara yakinlasma vesilesi olan kurbanliklar kesilecek, en yakinimizdan en uzaga paylasmayi kardeslik vesilesi kilacagiz.

Necip bir milletin fertleri olarak zorluklari ancak birlikte asmanin kolayligini dosta ve düsmana her daim göstermisiz. Birligimizin, dirligimizin sarsilmaz kaynagi oldugunu çok iyi idrak ediyoruz. Bu bilinçle bayrami, kardesligimizi pekistiren bir firsat olarak görmeli, paylastikça artan bereketin tüm ölçütlerin üstünde bir deger oldugunu hatirda tutmaliyiz.

Bu duygu ve düsünceler içerisinde, hep bir arada huzurlu nice bayramlar geçirmek dilegiyle, tüm Ceyhanli Hemsehrilerimin Kurban Bayramini en içten duygularimla kutlar; sevgi, saygi ve muhabbetlerimi sunarim” dedi.