Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Soner Çetin güne yine erken başladı

Başkan Soner Çetin güne yine erken başladı

Başkan Soner Çetin güne yine erken başladı

Güne erkenden baslayan ve belediyeye herkesten önce gelmesiyle bilinen Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, bu kez erken saatlerde santiyeleri ziyaret ederek, isçilere “kolay gelsin” dileginde bulundu. Sabah saat 07:00 civarinda ilk olarak Temizlik Isleri Santiyesine giden Baskan Soner Çetin, günün ilk çayini burada isçilerle birlikte içti. Isçileri dinleyen ve onlardan beklentilerini anlatan Baskan Soner Çetin ardindan Yol Isleri Santiyesinde isçilerle bulustu.

Baskan Soner Çetin, isçilerle sohbetinde, “Çukurova’da olagan belediyecilik hizmetleri eksiksiz olmalidir. Temizlik, yol ve park bahçelerle ilgili çalismalar titizlikle yapilmalidir. Büyük emek harcadiginizi ve fedakarca görev yaptiginizi biliyorum. Hepinize tesekkür ediyorum. Insanlar evlerinde daha uykudayken siz bu saatlerde ise basliyor ve Çukurova’nin daha güzel, daha yasanir bir ilçe olmasi için çaba harciyorsunuz. Sizlerden biraz daha fedakarlik bekliyorum. Çukurova’da her sey eksiksiz olmalidir. Bize güvenen ve tekrar göreve getiren vatandaslarimiz bizden bunu bekliyor. Sizlerin de bu anlayisla görevini yapacaginiza inaniyorum” seklinde konustu.

 Isçisine en iyi ücreti Çukurova Belediyesi’nin verdigini animsatan Baskan Soner Çetin, “Sizlerin daha fazlasini hak ettiginizi biliyorum. Bunun için de tüm imkanlarimizi zorluyoruz. Yeni dönem isçilerimiz açisindan da daha iyi olacaktir” dedi. Baskan Soner Çetin, sohbetin ardindan isçilere “kolay gelsin” dileginde bulundu ve santiyeden ayrildi.

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli