Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Başkan Soner Çetin Hızır gibi yetişti...

Başkan Soner Çetin Hızır gibi yetişti...

Başkan Soner Çetin Hızır gibi yetişti...

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her hafta yaptigi “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasinda bir vatandasin yardim istegini aninda yerine getirdi. E.Y. isimli vatandas toplanti sürerken yardimin evine ulasmasi dolayisiyla Baskan Soner Çetin’e yine sosyal medya üzerinden tesekkür etti.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasi ile vatandaslarin sorunlarini aninda çözüyor, isteklerin daha toplanti bitmeden yerine getiriyor.

 

Baskan Soner Çetin, her hafta sosyal medya üzerinden vatandaslarin sorun, sikayet ve isteklerine cevap veriyor. Türkiye’de ilk kez bir belediye baskani tarafindan yapilan “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasinda Baskan Soner Çetin bizzat klavyenin basinda vatandaslarin sorunlarini dinliyor, sikayetlerine aninda çözüm üretiyor ve ilgili müdürlere taleplerin yerine getirilmesi için talimat veriyor. Sorun, sikayet ve taleplerin büyük bölümü de toplandi sürerken hemen ilgili birimler tarafindan yerine getiriliyor.
Baskan Soner Çetin’in en son yaptigi “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasinda da benzer bir durum yasandi. Sosyal medya üzerinden uygulamaya katilan E. Y. isimli vatandas, zor durumda oldugunu belirterek, Baskan Soner Çetin’den yardim istedi.
Bu istek karsisinda toplantida bulunan Sosyal Isler Müdürü Irfan Ayanoglu’na talimat veren Baskan Soner Çetin, vatandasa yardimci olunmasini istedi. Bunun üzerine Sosyal Isler Müdürlügü görevlileri hemen harekete geçerek ihtiyaç sahibi vatandasin evine yardim kolisini ulastirdi.
Henüz toplanti devam ederken yardim istegi yerine getirilen E. Y. yine sosyal medya üzerinden Baskan Soner Çetin’e tesekkür etti.
Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, her zaman halkla içiçe olduklarini belirterek, “Göreve geldigimiz ilk haftadan itibaren Halk Günü yapmaya basladik. Bu toplantilarda hemsehrilerimizin görüs, öneri ve sikayetlerini dinledik. Belediyemize gelemeyecek durumda olanlari düsünerek ayrica sosyal medya üzerinden “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasi baslattik. Pandemi sürecinde Halk Günü uygulamasini maalesef yapamiyoruz ama “Sen Sor Baskan Cevaplasin” uygulamasi ile hemsehrilerimizin sorun, sikayet ve isteklerini almaya devam ediyoruz. Sadece vatandaslarimizi dinlemiyor aninda da sorunlarina cevap veriyor, isteklerini yerine getiriyoruz” dedi.



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli