Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Başkan Uludağ: Devletin sıcak elini hissettiriyoruz

Başkan Uludağ: Devletin sıcak elini hissettiriyoruz

Mağdur vatandaşlara yardımlarını sürdüren, Sarıçam Belediyesi teyakkuz haline devam ediyor.

Magdur vatandaslara yardimlarini sürdüren, Sariçam Belediyesi teyakkuz haline devam ediyor.

 

Baskan Uludag: Devletin sicak elini hissettiriyoruz

 

Adana ve ilçelerinde yasanan sel felaketi sebebiyle Sariçam Belediyesi bünyesinde Kriz Masasi nezaretinde olusturulan acil müdahale ekipleri çalismalarina araliksiz devam ederken, meteorolojiden alinan bilgi dogrultusunda siddetli yagislara karsi teyakkuz hali devam ediyor.

DEVLETIN SICAK ELINI HISSETTIRIYORUZ

Sel baskinlarinin yasandigi ilk günden bu yana 24 saat kesintisiz çalismalarini sürdüren Sariçam Belediyesi ekipleri, muhtarlardan ve vatandaslardan gelen isteklere aninda müdahale ederek magdur olanlara devletin sicak elini hissettiriyor.

Basta Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag olmak üzere daire müdürleri ve tüm çalisanlar selden etkilenen ilçe halkina yardim için tüm imkanlari seferber etti. Önceki günlerde oldugu gibi dün de geceyi disarida geçiren Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, sokaklari gezerek acil müdahale ekiplerini denetleyip, çalismalari yerinde inceledi.

YARALAR SARILIYOR

Adana Valiligi, Sariçam Kaymakamligi, Büyüksehir ve ASKI ile koordineli olarak çalisan Sariçam Belediyesi vatandaslarin magdur olmamasi için üstün gayret sarf ediyor. Sabahin erken saatlerinden itibaren daire müdürleriyle birlikte magdur vatandaslara yardim dagitan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, “Vatandaslarimizin evlerine giderek gida yardiminda bulunduk. Acil ihtiyaçlarini sorarak, magduriyetlerinin olup olmadigini yerinde tespit ettik. Sariçamlilar rahat olsun ki, 24 saat vatandasimizin hizmetindeyiz.  Su baskinlarina karsi tahliye çalismalarini yaptik ve yapiyoruz. Bozulan yollarimiza müdahale ederek herhangi bir kazaya meydan vermemeye çalisiyoruz. Ekiplerimiz rutin islerinin yani sira görülen olumsuzluklara da aninda müdahale ediyoruz” dedi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli