Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

BAŞKAN ULUDAĞ, DÜNYANIN HER YERİNDE ÖĞRETMENLER, TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ VE EN SAYGIDEĞER BİREYLERİDİR

BAŞKAN ULUDAĞ, DÜNYANIN HER YERİNDE ÖĞRETMENLER, TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ VE EN SAYGIDEĞER BİREYLERİDİR

BAŞKAN ULUDAĞ, DÜNYANIN HER YERİNDE ÖĞRETMENLER, TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ VE EN SAYGIDEĞER BİREYLERİDİR

BASKAN ULUDAG, DÜNYANIN HER YERINDE ÖGRETMENLER, TOPLUMUN EN ÖZVERILI VE EN SAYGIDEGER BIREYLERIDIR

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 24 Kasim Ögretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesaji yayimladi. Baskan Bilal Uludag, fedakârlik isteyen ögretmenligin, kutsal bir meslek oldugunu belirtti. Uludag, ”Dünyanin her yerinde ögretmenler, toplumun en özverili ve en saygin bireyleridir.  Yeni nesli yetistiren fedakâr ögretmenlerimizin gününü gönülden, sevgi ve saygiyla kutluyorum” dedi.

Baskan Bilal Uludag, bir milletin ulastigi medeniyet seviyesi, gerçeklestirdigi yenilikler ve kültür birikiminin tamamen ögretmenlerin elinde olduguna deginerek açiklamasinda su görüslere yer verdi;

 “Ögretmenlerimiz çocuklarimizin yetismesinde büyük bir rol üstlenirler. Istikbalimiz olan evlatlarimizi emanet ettigimiz ögretmenlerimiz çok önemli ve degerli bir meslegi icra etmektedirler. Ögretmenlerimizin tutusturdugu egitim mesalesi ile ülkemizin gelecegi daha da aydinlik olacaktir. Onlarin özverili çalismalari ve fedakârlik göstermesi ülkemizin gelecegi için önemli bir firsattir.

Bu yil, kiymetli ögretmenlerimiz için ayri bir parantez daha açmak gerekmektedir. Tüm dünyayi derinden etkileyen  COVID-19 Salgini sürecinde, yüz yüze iletisimin yani sira uzaktan ögretim araçlarini etkin bir sekilde kullanarak, ögrencilerimizin egitim-ögretim süreçlerinde kayip yasamamasi için özverili bir sekilde çalisan tüm ögretmenlerimize yürekten tesekkür ediyorum.

Ögretmenlerimiz egitim - ögretim hayatimizda çok büyük öneme sahip, toplumun en fedakâr ve en saygin unsurlarindandir ögretmenlerimiz.  Gelecek nesillerimiz adina umut bagladigimiz gerçek güç ve Büyük Atatürk’ün ‘Muallimler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktir’ diyerek güvenini vurguladigi saygideger ögretmenlerimizin günlerini en içten duygularimla kutluyorum.  Kutsal görevlerinde basarilar diliyor,  hayatini kaybeden bütün ögretmenlerimize, egitim sehitlerimize ve egitim camiasi çalisanlarina Allah’tan rahmet diliyorum.”



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı