Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Başkan Uludağ: Konseyin kararlarını önemsiyoruz

Başkan Uludağ: Konseyin kararlarını önemsiyoruz

Başkan Uludağ: Konseyin kararlarını önemsiyoruz

Sariçam Kent Konseyi yeni projeleri hayata geçirmek için toplandi.

Baskan Uludag: Konseyin kararlarini önemsiyoruz

 

Sariçam Kent Konseyi binasinda geleneksel hale getirilen sabah kahvaltisi programina katilan Baskan Bilal Uludag, konseyin tavsiyelerini önemsediklerini söyledi.

Dr. Alper Piskin, Prof. Dr. Hatice Çubukçu, Prof. Dr. Turgut Çürük, Mahmut Nimet Dalkir; Egitim, Kültür, Spor, Imarli Yapilasma ve Tarim baslikli gündemleri mevcut durum, sebep-sonuç itibariyla paylasim yaparak Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’a her alanda gönüllü hizmete hazir olduklarini ifade ettiler.

4 SAATLIK FIKIR ALISVERISI YAPILDI

Prof. Dr. Duygu Saban, Cumali Yakan, Yüksek Mimar Ilknur Aslan’in da katildigi programda; hafta sonu açik hava market projesi, kati atik yönetimi ve kompost üretimi, kentsel ve yerinden yapilasma konularinda yaklasik 4 saatlik fikir alisverisi yapildi. Programa Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag’in yani sira Sedat Özçelik, Ibrahim Akyürek, Fatih Kaya, Sibel gür, Veysel Yildiz, Hakan Çevik, Ayla Emrahoglu ve Feyhan Özkilinç da istirak etti.

“SARIÇAM’IN UFKUNU AÇACAK HER PROJEDE VARIZ”

Konferans, panel, sempozyum, film gösterileri ve çalistaylarin yapilabilecegi fikirlerinin öne çiktigi programda konusan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, kent konseyinin aldigi kararlarin ilçenin gelismesine önemli katki sagladigini ifade ederek, “Konseyin alacagi kararlar elbette ilçemiz için hayirli olacaktir. Sariçam Belediyesi olarak önerilerinizi hayata geçirmek için elimizden geleni yapacagiz. Ilçemizin ufkunu açacak her projede variz” dedi.

 

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı