Bugün, 12 Mayıs 2024 Pazar

BAYRAM COŞKUSU M1 ADANA AVM'DE YAŞANDI!

BAYRAM COŞKUSU M1 ADANA AVM

- SENİN İÇİN MÜZİK –

BAYRAM COSKUSU M1 ADANA AVM'DE YASANDI!

 

- SENIN IÇIN MÜZIK –

 

M1 Adana Alisveris Merkezi Kurban Bayrami'nda düzenlemis oldugu birbirinden farkli etkinlikleriyle ziyaretçilerine keyifli ve dolu dolu bir bayram yasatti.

 

 

Adana'nin en renkli Alisveris Merkezi olan M1 Adana AVM, ''Senin Için'' Kurban Bayrami tatilinde birbirinden farkli etkinlikler ile bayram coskusunu ziyaretçileriyle birlikte yasadi. Gündüz, yaz atölyeleri ile çocuklara aileleri ile birlikte egitici- ögretici atölyeler düzenlenirken, aksam ise M1 Sahne'de birbirinden farkli müzik gruplari ziyaretçilere bayram coskusunu yasatti. Bayram arefesi’nde geç saatlere kadar kapilari açik olan M1 Adana AVM 'de ''Esle Kazan'' kampanyasi ziyaretçiler tarafindan yogun ilgi gördü. M1 Adana AVM 'de yapilan her 500 TL’lik alisverise 100 TL ye varan hediyeler dagitildi.10 Agustos Ilker Karayel, 11 Agustos Grup Es, 12 Agustos Tugçe, 13 Agustos Tugba ve 14 Agustos Murat Koruklu ile kendini müzigin ritmine birakan ziyaretçiler bayram coskusunu M1 Adana AVM 'de yasadilar.

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi Müdürü; Yalçin ÖZ, ''M1 Adana AVM 'de haziran, temmuz ve agustos aylari boyunca birbirinden farkli ve interaktif etkinlikler ile halkimizi bulusturduk ve bulusturmaya devam edecegiz. 200'ün üzerinde magaza karmasi ile alisveris ve eglencenin Adana'daki adresi olmanin gururunu yasiyoruz. Tüm Adanalilarin geçmis Kurban Bayrami'ni kutluyorum.'' dedi.

 

 

 

M1 Adana AVM 'de bir sonraki etkinlik; Mucize Ugur Böcegi ile Kara Kedi sahne gösterisi çocuklar ile sarkilar söyleyip oyunlar oynamak üzere 17-25 Agustos tarihleri arasinda 13:00, 15:00, 17:00 saatlerinde düzenlenecek olan etkinlikte M1 Adana mobil uygulamasini indirip onay kodunu gönderip etkinlige ücretsiz olarak katilabilirsiniz.

 

 

 

 

M1 Adana Alisveris Merkezi'nin etkinlik programi ve kampanya detaylarindan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarini takip edebilir, mobil uygulamayi apple store ve google play üzerinden indirebilir ya da internet sitesini inceleyebilirsiniz.

 

Facebook, twitter, instagram adresi: m1adana

Web sitesi : www.m1adana.com.tr



Anahtar Kelimeler: SENİN İÇİN MÜZİK –
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Salı 25.4 ° / 14.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı