Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

BAYRAM ÖNCESİ CEYHAN'IN CADDELERİ DEZENFEKTAN EDİLDİ

BAYRAM ÖNCESİ CEYHAN

-CEYHAN’DA BAYRAM TEMİZLİĞİ

 

-CEYHAN’DA BAYRAM TEMIZLIGI 

 

Ceyhan Belediyesi yaklasan Kurban Bayrami öncesi Ceyhan genelinde detayli temizlik çalismasi baslatti. Temizlik Isleri, Park ve Bahçeler ve Fen isleri Müdürlüklerine bagli ekipler Ceyhan’in ana caddelerini Kurban Bayrami öncesi caddeleri sampuan ve parfümle yikayarak piril piril yapti.

Baskan Erdem’in nezaretinde özellikle ana arterlerde sürdürülen altyapi çalismalari ve sicak hava nedeniyle asiri kirlenen ana cadde ve sokaklarin temizlenmesi için Belediye ekipleri sampuanlarla ve kokularla yikama çalismasi baslatti. Gece saatlerinde gerçeklestirilen çalismalar sonucu yollar temiz bir görünüme kavustu.

 

“HUZURLU, MUTLU VE GÜZEL BIR BAYRAM IÇIN GEREKEN TEDBIRLERI ALDIK”

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; “Bayramin, bayram tadinda yasanmasi adina Ceyhan’da tüm tedbirler üst seviyeye çikartilacak, halkimiz huzur ve mutluluk içerisinde bir Kurban Bayrami yasayacaktir. Temizlik, Park ve Bahçeler, Zabita ve Fen Isleri Müdürlügü ekiplerimiz bayram süresince görev basinda olacaktir. Bayram öncesinde cadde ve sokaklarin temizligine yogunlasan ekiplerimiz gece gündüz demeden Ceyhan’imizi piril piril yaparak, Ceyhan’in huzurlu bir bayram yasamasini saglayacaklar.” ifadelerini kullandi.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli