Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

Baysal, 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretin

Baysal,

Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal 'İktidara sesleniyorum. Faiz, borç ve vergi yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretin. Bir an önce üretim, istihdam ve ihracat odaklı ekonomi ve kalkınma modeline geçin' dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal 'Iktidara sesleniyorum. Faiz, borç ve vergi yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretin. Bir an önce üretim, istihdam ve ihracat odakli ekonomi ve kalkinma modeline geçin' dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal gündeme dair önemli açiklamalar yapti.

Tüm engellemelere ragmen üye sayilarini her geçen gün arttirdiklarini vurgulayan Baysal; 'Ezilmis ve dar gelirli insanlarla gençlerin umudu Yeniden Refah Partisi’dir. Ekonomik krizle beli bükülen esnafin, isçinin, ev haniminin, ögrencilerin umudu Yeniden Refah Partisi’dir. Bu düzen böyle gitmez. Yanlis uygulamalarin ve hatali ekonomi modelinin ortadan kalkmasi için mevcut iktidari yapilacak ilk seçimde degistirmek, yerine de kalkinmaya, üretime, istihdama, ihracata yönelik ekonomik modeli uygulayacak, denk bütçeyi yapacak, faiz harcamalarini, israfi ortadan kaldiracak bir modeli uygulamak üzere yeni bir iktidari Türkiye’nin basina getirmek için tüm gücümüzle çalisiyoruz' dedi

Baskan Baysal açiklamalarinda; 'Yeniden Refah Partisi olarak borç ve vergi yerine 'Milli Kaynak Paketleri' ile kaynak üretilmesi gerektigini her zaman söyledik. Elde edilecek tasarruf ve kaynakla da üretim, istihdam ve ihracat odakli ekonomi ve kalkinma modeline geçilmesi lazim. Bütün bu gerçekleri Yeniden Refah Partisi olarak en yüksek söylemeye devam edecegiz' ifadelerine yer vedi.

 

Yeniden Refah Partisi Adana Il Baskani Selahattin Baysal Genel Baskan Yardimcilari Dr. Fatih Öztek ile Mehmet Asila’nin da katilacagi ve 14 Mayis 2022 Cumartesi günü saat 19.30’da Yüregir Kültür Merkezi’nde gerçeklesecek mayis ayi il divan toplantisina da tüm Adanalilari davet etti.

 



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı