Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

BBP YEREL SEÇİMDE İDDİALI GELİYOR

BBP YEREL SEÇİMDE İDDİALI GELİYOR

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel seçimler için kendi Amblemi ve kendi adaylarıyla çıkacak olan Büyük Birlik Partisi seçimlere iddialı hazırlanıyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere 15 ilçede aday çıkartacak olan BBP Adana İl Başkanı Ahmet Şahin yaptığı açıklamada  31  Mart yerel seçimlerine parti olarak çok iddialı hazırlandıklarını vurguladı. Şahin, yaptığı konuşmasında  B, “Şimdi bu yerel seçimlerle ilgili BBP olarak bizim başta büyükşehir ve il belediyeleri olmak üzere belediyenin seçim çevresinin tamamında BBP’nin aday çıkaracak, aday gösterecek aynı zamanda meclis üyeliklerinde teşkilat yapısı da üye sayısı da gücü de kudreti de vardır. Biz buna hazırız BBP olarak. Tabi bütün teşkilatlarımız şu anda yoğun bir şekilde bunun çalışmalarını sürdürüyorlar. Partimiz de belediye başkanlıkları belediye meclis üyelikleri çalışmaları da başvuruları da devam ediyor. Önümüzdeki günlerde adaylarımızı ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızı kamuoyuna tanıtacağız” diye konuştu

Başkan Şahin’in konuşmaları vidomuzda 

 



Selçuk Yılmaz
5.02.2024 20:29:36
Adana için bu adamın BBP İl başkanı olması felaket yemin ederim çok boş adamlar. Bunlar %1 bile oy alamaz Adana’da çünkü arka kapılarda birileriyle fingirdeşiyorlar. Desticinin tasmalısıdır.

Anahtar Kelimeler: YEREL SEÇİMDE İDDİALI GELİYOR
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı