Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Belediye Başkanı Bergen'in filmini yayınlatmadı...

Belediye Başkanı Bergen

Uzun süredir merakla beklenen Bergen filmi bugün vizyona girdi. Fakat filmin Adana Kozan'da belediyeye ait sinema salonunda yayınlanması engellendi. Bergen'in katili Halis Serbest'in yaşadığı Kozan'ın Belediye Başkanı Kazım Özgan 'Öyle uygun

Basrollerini Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Besiçioglu'nun oynadigi Bergen filmi, dün vizyona girdi. Türkiye'nin her yerinde vizyona giren filmin Adana Kozan da yayinlanmadigi iddiasi gündeme bomba gibi düstü.

'YAPIMCILAR ÖLÜM TEHDITLERI ALIYOR'

Twitter hesabindan paylasim yapan gazeteci Candas Tolga Isik, '8 mart öncesi size bir Türkiye gerçegi anlatayim: Bergen'i öldüren Halis Serbest'in yasadigi Kozan'da belediye sinemasi bugün aniden Bergen filmini yayinlamaktan vazgeçti! Filmin Istanbul'daki galasina çevik kuvvet geldi. Ölüm tehditleri alan yapimcilari ise korumalarla yasiyor' dedi.

 

'BELEDIYE BASKANI ÖYLE UYGUN GÖRDÜKLERINI SÖYLEDI'

Konuyla ilgili görüsmeler yaptigini belirten Isik, 'Az önce Kozan Belediye Baskani Kazim Özgan'i aradim ve '1 ay önce rezervasyonu yapilan film neden gösterime girdigi gün bir anda vizyondan kaldirildi?' diye sordum. 'Öyle uygun görüldü' dedi. Sayin Baskan, tüm israrlarima ragmen baska bir yanit vermedi' ifadelerini kullandi.

Bergen filmi, Halis Serbes



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı