Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

‘Beyaz Masa’ Çözüm Üretiyor!

‘Beyaz Masa’ Çözüm Üretiyor!

Yüreğir Belediyesi, son iki yılda ‘Beyaz Masa’ya yazılı dilekçe, telefon, internet ve doğrudan yapılan 48 bin 280 istek ve öneriyi çözüme kavuşturdu.

Yüregir Belediyesi, son iki yilda ‘Beyaz Masa’ya yazili dilekçe, telefon, internet ve dogrudan yapilan 48 bin 280 istek ve öneriyi çözüme kavusturdu.
Yüregir Belediyesi Halkla Iliskiler Müdürlügüne bagli ‘Beyaz Masa’ birimi vatandaslarin talep, sikâyet ve önerilerini dinleyerek çözüme ulastirma konusunda yogun bir çaba sarf ediyor.

Halkla Iliskiler Müdürlügüne bagli Beyaz Masa birimine gelen günlük basvuru sayisi 250’yi bulabiliyor. Bunlardan 100’ü yüz yüze görüsme olurken, 100’e yakini telefon ve e-mail araciligiyla geliyor. Sosyal medya vasitasiyla gelen rakamlar da eklendiginde bu sayi günlük ortalama 250’ye yaklasiyor.
Sokak temizligi ve sokak hayvanlari ile ilgili sikayetler ayni gün çözüme kavusturulurken diger talepler ilgili müdürlüklere yönlendiriliyor. ‘Beyaz Masa’ bugüne kadar gelen 48 bin 280 talep ve önerinin en hizli bir sekilde çözüme kavusturulmasini sagladi.
Ayrica belediye girisinde yer alan Halkla Iliskiler Karsilama Bankosundaki görevli halkla Iliskiler uzmanlari hem vatandasi dogru yönlendirmeye hem de bilgilendirmeye yardimci oluyor.

Göreve geldikleri günden itibaren halka iç içe, seffaf, ulasilabilir belediye olmanin sözünü verdiklerini belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Beyaz Masa hizmetimizden 48 bin vatandasimiz bize ulasti ve sorunlarini ilettiler. Bu sorunlar ilgili birimlerimize ivedilikle ulastirildi ve gereken ilgi ve alaka gösterildi. Biz Yüregir’de ‘Insani yasat ki devlet yasasin’ düsüncesinden hareketle hemsehrilerimize hizmet ulastiriyoruz.” dedi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu