Bugün, 18 Mayıs 2024 Cumartesi

Bilal Uludağ Muhtarlarla Buluştu...

Bilal Uludağ Muhtarlarla Buluştu...

Bilal Uludağ Muhtarlarla Buluştu...

Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeniyle, MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, MHP Sariçam Ilçe Baskani Mustafa Kizilelma, Ak Parti Sariçam Ilçe Baskani Emrah Ceylan, Sariçam Ülkü Ocaklari Ilçe Baskani Seyfettin Gündogdu, Sariçam Muhtarlar Dernegi Baskani Teyfik Karabudak, Belediye Baskan Yardimcilari ve Muhtarlar Müdürü ile birlikte  Meryem Ana Çiftliginde düzenlenen etkinlikte mahalle muhtarlariyla bir araya gelerek, ”Sariçam’imizda fedakârca görev yapan, demokrasi mücadelesiyle öne çikan 68 muhtarimizla bir ve beraber olmaktan kivanç duymaktayim. Her zaman muhtarlarimizin yanindayiz, sizlerin her zaman tercümani olmaya, sorunlarinizi çözmeye kararlilikla devam edecegiz ”dedi.

 

MUHTARLAR DEMOKRASININ TEMEL TASIDIR

Organizasyonda konusan Sariçam Belediye Baskani Bilal Uludag, 'Yerel yönetimlerin en büyük gücü muhtarlarimizdir. Muhtarlik görevi demokrasinin temel taslarindan birisidir. Böylesine önemli bir görevi üstlenen muhtarlarimizin gününü kutluyorum.

 

MUHTARLARIMIZLA UYUM IÇERISINDE VATANDASLARIMIZA HIZMET EDIYORUZ

Sariçamimiza hizmet noktasinda siz muhtarlarimizla bir ve beraber çalisarak ilçemizin tüm mahallelerinin sorunlarina çözüm olmaya, vatandaslarimizin istek, talep ve önerilerini yerine getirmeye devam edecegiz. Sizlerle el ele vererek dayanisma içerisinde olmaya devam ederek, tam uyum içerisinde hizmet üretmeyi sürdürecegiz. Sariçam’da yasam kalitesini daha da yükseltmek adina bugüne kadar elbirligiyle çözümler ürettik ve üretmeye de devam edecegiz. Hepiniz bizim için çok degerlisiniz. ' diye konustu.

 

Programda konusan Sariçam Muhtarlar Dernegi Baskani Teyfik Karabudak; “Sariçam Belediye Baskanimiz Bilal Uludag’a ve tüm ekibine böyle bir programi düzenleyip muhtarlarimizla bizleri bir araya getirdigi için; çogulcu demokrasimizin en temel ögesi olan siz degerli muhtarlarimiza katilimlarinizdan dolayi, tesekkür ediyorum. Sariçama birlikte hizmet etmeye devam edecegiz.” dedi.

 

Muhtarlar da özellikle muhtarliklar müdürlügü ile birlikte uyumlu çalismalar neticesinde istek ve taleplerinin hizli ve kolay bir sekilde çözüme kavustugunu belirterek, basta Belediye Baskani Bilal Uludag olmak üzere Belediye baskan yardimcilarina, birim müdürlerine ve belediye çalisanlarina tesekkür ettiler.

 



  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli