Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Boşanmak isteyen Elif'i öldüren eşi tutuklandı

Boşanmak isteyen Elif

ADANA'da, boşanmak isteyen eşi Elif İyik'i (35), bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan Murat İyik (36) tutuklandı.

ADANA'da, bosanmak isteyen esi Elif Iyik'i (35), biçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olan Murat Iyik (36) tutuklandi.

 

Olay, 10 Nisan günü saat 22.00 siralarinda, Seyhan ilçesi Onur Mahallesi'nde meydana geldi. Iddiaya göre, 4 çocuk sahibi Elif ve Murat Iyik çifti, 7 yil önce 'uyusturucu' suçundan cezaevine girdi. Çiftin en küçük çocugu koruyucu aileye verilirken, diger 3 çocuk da devlet yurduna yerlestirildi. Elif Iyik, 2021'de tahliye edilirken, Murat Iyik ise 3 ay önce cezaevinden çikti. Esinden bosanmak isteyen Elif Iyik, kuzeninin evine yerlesti. Bosanmak istemeyen Murat Iyik ise cezaevinden çikinca esini sürekli rahatsiz etmeye basladi.

 
 

 

'YETISIN' DIYE BAGIRMIS

Olay günü esinin yasadigi eve giden Murat Iyik, konusmak istedigini söyledi. Kuzenin 4 aylik oglu Ali kucaginda olan Elif, esinin yanina giderek konusmaya basladi. Ancak çikan tartisma kisa sürede büyüyünce Elif Iyik, 'Yetisin' diye bagirdi. Bu sirada Murat Iyik, esini kucaginda bebek oldugu halde biçakladi. Çigliklari duyarak yanlarina gelen genç kadinin kuzeni Feyyaz B.'ye biçagi dogrultup 'Yaklasma' diye bagiran Murat Iyik, hizla evden çikti.

 

BEBEKLE BIRLIKTE YERE YIGILMIS

Esi tarafindan defalarca biçaklanmasina ragmen kucagindaki Ali'yi birakmayip koruyan Elif Iyik, yere yigildi. Murat Iyik kaçinca Feyyaz B., saldirindan yara almadan kurtulan oglunu kadinin kucagindan alip, polis ve saglik ekiplerini çagirdi. Agir yaralanan genç kadin, götürüldügü hastanede hayatini kaybetti. Adana Adli Tip Kurumu'ndaki otopsisi tamamlanan Iyik'in cenazesi, yakinlari tarafindan Küçükoba Mezarligi'nda topraga verildi.

Öte yandan polisin her yerde aradigi Murat Iyik, dün sabah emniyete giderek teslim oldu. Adana Adli Tip Birimi'nde saglik kontrolünden geçirilen Iyik, kendisini görüntüleyen gazetecilere, 'Pismanim' diyerek seslendi. Emniyetteki islemlerinin ardindan adliyeye sevk edilen Murat Iyik, çikarildigi hakimlikçe tutuklandi.

 
 


  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı