Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Boya üretiliyor Seyhan renkleniyor

Boya üretiliyor Seyhan renkleniyor

Akay “Üreterek tasarruf ediyor hem de Seyhan’ı renklendiriyoruz”

“Üreten Seyhan” Sloganini hayata geçiren Seyhan Belediyesi, kisa süre önce açtigi boya atölyesinde kendi imkanlariyla ürettigi boyayi Belediyenin hizmetleri için kullanirken, ihtiyaç sahibi vatandasin evini, ibadethaneleri ve okullari da ücretsiz boyuyor.

Seyhan, kendi ürettigi boyayi kullaniyor

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay tarafindan, Belediyenin imkânlari degerlendirilerek kisa süre önce kurulan Boya Atölyesi Seyhan’i renklendirmeye basladi. Düzenli üretime geçen boya atölyesinde piyasaya göre çok ucuz sekilde üretilen boyalar, Belediyenin ilçedeki hizmetlerinde kullaniliyor.

DAYANIKLI VE UCUZ BOYA ILE HEM TASARRUF HEM KALITELI HIZMET

Her alanda üretime önem veren Baskan Akay’in kurulus ve deneme üretimi safhasini bizzat takip ettigi boya atölyesinde Belediye isçilerince üretilen boyalar halkin yüzünü güldürmeye basladi. Seyhan Belediyesi ekipleri, Seyhan Danisment Gazi Anadolu Lisesi, ihtiyaç sahibi bir vatandasin evini ve devlete bagli bir kresi bakim yaparak yeniden boyadi. Boyama islemi uygunluk, estetik ve kalite gözetilerek tamamlandi.

IBADETHANE, OKUL VE KRES, SEYHAN’IN ÜRETTIGI KALITELI BOYA ILE RENKLENDI

Seyhan Belediyesi ekipleri, önce Okul ve Devlete bagli Kres’in eskimis olan boyasini temizledi. Pencere ve kapi kenarlari gibi yerlerde bakim yapti, delik olan duvarlari onardi. Ardindan okul ve kresi standart olan renklerine boyadi. Kalite, estetik ve uygunluk kriterleri dikkate alinarak renklendirme çalismalari tamamlandi.

AKAY “ÜRETEREK TASARRUF EDIYORUZ, HEM DE SEYHAN’I RENKLENDIRIYORUZ”

Baskan Akay, Seyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlügüne ait binada kurulan Boya atölyesinde üretilen boyanin piyasadan daha ucuza imal edildigi için ciddi tasarruf sagladiklarini söyledi. Baskan Akay, “Belediyenin ihtiyaci boyayi, personelimizle kendi atölyemizde ürettigimiz boyadan temin ediyoruz.  Disaridan boya almiyoruz. Daha ucuza imal ettigimiz için üreterek tasarruf etmis oluyoruz” dedi.

“ÜRETIMIMIZ IHTIYAÇLARIMIZ ORANINDA ÇESITLENECEK”

Seyhan Belediyesinin ve yöneticilerinin ciddi insan kaynagi ve bilgi birikimi oldugunu aktaran Baskan Akay, “Belediyenin üretimini ihtiyaçlarimiz özelinde çesitlendirecegiz. Piyasanin daha asagisina üreterek tasarruf edecegiz. Ürettigimiz ürünlerden ihtiyacimiz disinda kalan kismini, talep eden Belediyelerle karsilikli olarak degisim yapacagiz. Böylelikle üretime katki saglarken, ihtiyaçlarimizi daha ucuza da temin etmis olacagiz” diye konustu.

Baskan Akay, “Her alanda üreten Seyhan” parolasini hayata geçirmek için çaba harcamaya devam edeceklerini belirtti. Plastik, yagli boya ile astar boya üretilebilen atölyede günde 10 ton boya üretim kapasitesi bulunuyor. Boya yine Seyhan Belediyesi ekiplerince Belediyenin ihtiyaçlarinda ve kamuya açik alanlarin boyanmasinda kullaniliyor.



  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 32.3 ° / 19.6 ° Güneşli