Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

“Bu sıkıntılar Lider Ülke Türkiye’nin doğum sancıları”

“Bu sıkıntılar Lider Ülke Türkiye’nin doğum sancıları”

“Adım Adım 2023, İl İl Anadolu” temasıyla Adana’da saha çalışmasını genişleten MHP, yoğun ilgi gördü. Çarşı pazarda vatandaşı dinleyen, esnafa karanfil sunan MHP heyeti, Adana’nın eski valisi merhum Ziya Paşa’yı kabrinde zi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Baskani Devlet Bahçeli’nin talimatlariyla düzenlenen, Adana Il Baskanligi’nin ev sahipliginde icra edilen “Adim Adim 2023, Il Il Anadolu” temasiyla Adana’da saha çalismasini genisleten MHP, yogun ilgi gördü.

Çalismaya katilan temsilciler…

Çalismalarda MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci, Adana Milletvekili MYK Üyesi Muharrem Varli, Adana Milletvekili Ayse Sibel Ersoy, Mersin Milletvekili Olcay Kilavuz, Mersin Milletvekili Baki Simsek, Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Tasdogan, MYK üyesi Ugur Öztürk, MYK Üyesi Serdar Soydan, MDK Üyesi Kürsat Türker Ercan yer aldi.

Esnafa karanfil, Ziya Pasa’ya dua!

Çarsi pazar gezileri yapan, esnaf ziyaretlerinde bulunan ve sorunlarini dinleyen MHP heyeti vatandaslara karanfil sundu. MHP temsilcileri Seyhan’da tarihin günümüze tasindigi Büyüksaat’te kebap pisirmeyi, lokma dökmeyi; Adana’nin yeni yüzü Çukurova’da ise yufka ekmek çevirmeyi, döner kesmeyi tecrübe ettiler. Seyhan ilçesini gezen heyet, 1878-1880 döneminde Adana Valisi olarak görevde iken vefat eden Ziya Pasa’nin kabrini de ziyaret ederek Fatiha bagisladilar.

 

“Çok yararli bir çalisma oldu”

MHP Adana Il Baskani Bünyamin Avci “Sürekli halkin içinde olan teskilatlarimiz, bu vesileyle faaliyetlerine daha da ivme kazandirdi. Çok yararli bir çalisma oldu. Evet halkimizin sorunlari var  ve bunun geçici olduguna yürekten inaniyor. Ancak ihanet ve husumet odaklari kol kola vermis bu durumu istismar ediyor.” diye konustu.

“Türkiye’nin kabuguna çekilmesini istiyorlar”

Avci “Biliyoruz ki yasanan sikintilar ‘Lider Ülke Türkiye’nin dogum sancilari. O yüzden Türkiye’nin önünü keserek kabuguna çekilmesini istiyorlar. Türk milleti buna izin vermeyecek, vermeyecegiz. Bu son etkinliklerde de gördük ki halkimiz, Liderimiz Devlet Bahçeli’yi, Milliyetçi Hareket’i seviyor ve güveniyor. Bizler de hem Sayin Genel Baskanimiza, hem de vatandasimizin sevgisine ve güvenine layik olmanin çabasi içindeyiz ve böyle devam edecegiz.”



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu