Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

Bu Ev Ziyaretçilerin Başını Döndürecek!

Bu Ev Ziyaretçilerin Başını Döndürecek!

Bu Ev Ziyaretçilerin Başını Döndürecek!

BASKAN KOCAISPIR: “TERS EVIMIZI YENI YILDA HIZMETE AÇACAGIZ”

Tavana yerlestirilmis koltuk, sehpa, lavabo ve diger esyalarla ziyaretçilerin basini döndüren Ters Ev’lerden biri de Yüregir’de yapiliyor. Çalismalari yerinde inceleyen Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, “Adana’mizda bir ilk olacak Ters Ev’imizi çok yakinda hizmete açacagiz” dedi.

 

Yüregir Belediyesi, son zamanlarda ülke genelinde sayilari artan ve kuruldugu sehirlerde ilgi odagi olan Ters Ev projesini Yüregir Millet Bahçesi içinde hayata geçiriyor. Insaati tamamlanmak üzere olan ters evin yeni yilin ilk aylarinda ziyarete açilmasi hedefleniyor.

 

Çalismalari yerinde inceleyen Baskan Kocaispir, “Ters Ev tamamlandiginda sadece Yüregir degil Adana’miz için yeni bir cazibe merkezi olacak. Böylece Adana’mizda yerli ve yabanci misafirlerimiz için gezilecek, görülecek yerler listesine bir yenisini daha eklemis olacagiz. Projemiz burada agirlayacagimiz binlerce ziyaretçimizle de kent turizmine, bölge esnafimiza önemli ölçüde katki saglayacak. Çok kisa zamanda açmayi planliyoruz” diye konustu.

Park halindeki ters otomobil ve ters kapisiyla daha ilk andan itibaren misafirlerini sasirtacak olan ters ev, temelindeki egimli açi nedeniyle içine girildigi an bas dönmesi hissi verecek. Ters eve gelen ziyaretçilerin evin içinde çektikleri fotograflarda bir hayli dikkat çekici olacak. Ziyaretçiler çektikleri fotograflari ters olarak düzenleyip kendilerine tavandaymis görüntüsü verebilecekler.

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli