Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

Bu festival tadından yenmez!

Bu festival tadından yenmez!

Çukurova Belediyesi ve Gastronomi Fikir Kulübü Lezzet Festivali’nde işbirliği yapacak

Çukurova Belediyesi ve Gastronomi Fikir Kulübü Lezzet Festivali’nde isbirligi yapacak

Bu festival tadindan yenmez!

Adana’nin önemli markalarindan Lezzet Festivali’nde Çukurova Belediyesi ile Gastronomi Fikir Kulübü isbirligi yapma karari aldi. Gastronomi Fikir Kulübü, festivalde Çukurova Belediyesi’nin çadiri içerisinde faaliyet gösterecek ve Adana lezzetlerini ziyaretçilere tanitacak. Etkinlikte unutulmaya yüz tutmus lezzetler de hatirlatilacak.

Adana Gastronomi Fikir Kulübü Baskani Adnan Özden ve yönetim kurulu üyeleri Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin’i ziyaret ederek Ekim ayinda yapilmasi planlanan Adana Lezzet Festivali’nde isbirligi içerisinde yapilabilecek etkinlikler konusunda görüs alis verisinde bulundu.

Gastronomi Fikir Kulübü Baskani Adnan Özden, Baskan Soner Çetin’in bu konuda çok duyarli oldugunu belirterek, daha önce ortak projelere imza attiklarini söyledi. Baskan Çetin’e desteklerinden dolayi tesekkür eden Adnan Özden, “Öncelikle kent mutfaginin, nihayetinde de Türk mutfaginin hak ettigi degeri görmesi için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.

GASTRONOMI ÇADIRI

Adnan Özden, bu yil Ekim ayinda 3’üncüsü düzenlenecek Adana Lezzet Festivali’nde Çukurova Belediyesi çadirini “Gastronomi Çadiri’na çevirmek istediklerini söyledi. Bu çadirda festivale katilanlara Adana lezzetlerini tanitmak ve unutulmus lezzetleri hatirlatmak istediklerini kaydeden Adnan Özden, Baskan Soner Çetin’den bu konuda destek istedi.

Öneriye olumlu yaklasan Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, Adana’nin yararina olacak her konuda her kurumla isbirligine açik olduklarini vurguladi. Baskan Soner Çetin, Adana Lezzet Festivali’nin kentin tanitimi açisindan çok önemli bir etkinlik oldugunu belirterek, “Adana mutfagi çok zengin. Bunu tanitmak ve hak ettigi noktaya getirmek konusunda üzerimize düsen ne varsa yapmaya haziriz” seklinde konustu.



  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli