Bugün, 3 Ekim 2025 Cuma
Bulut Görevine Devam Edecek
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel başkanlığında, 22. Olağanüstü Kurultay'ın ardından seçilen Parti Meclisi (PM)üyeleri ilk toplantısını gerçekleştirdi.
Tarih: 27.09.2025 13:33
Güncelleme: 27.09.2025 13:34

Darbeye ve Kayyıma Hayır" sloganıyla 21 Eylül'de düzenlenen Kurultay sonrası, PM üyeleri ve milletvekilleri ilk olarak Anıtkabir'i ziyaret etti. Bu ziyaretin ardından heyet, Genel Merkez'de basına kapalı olarak PM toplantısına başladı. Genel Başkan Özel, toplantının açılışında PM üyelerine bir sunuş konuşması yaptı.

MYK Belirleniyor

Toplantının ana gündem maddesi, partinin yeni Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin belirlenmesi oldu. Genel Başkan Özel, hazırladığı MYK listesini PM üyelerinin onayına sunacak. Yeni MYK'nın göreve başlayabilmesi için PM üyelerinin salt çoğunluğunun onayı gerekiyor.

Genel Başkan Yardımcısı ve Adana milletvekili Burhanettin BULUT'un aynı görevinin sürdürmesi bekleniyor. 

CHP'nin olağan kurultay sürecinde olması nedeniyle, yaklaşık bir buçuk ay görevde kalacak olan MYK üyelerinde büyük bir değişiklik öngörülmüyor.

Anahtar Kelimeler: Bulut Görevine Devam Edecek
  • Cuma 28.8 ° / 20.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 33.4 ° / 20.7 ° Güneşli
  • Pazar 30.7 ° / 20.3 ° Güneşli