CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Seyhan ve Yüreğir ilçe örgütlerini ziyaret ederek dayanışma mesajı verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin Seyhan ve Yüreğir ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek örgüt üyeleriyle bir araya geldi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, Seyhan ve Yüreğir ilçe örgütlerini ziyaret ederek dayanışma mesajı verdi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, partisinin Seyhan ve Yüreğir ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek örgüt üyeleriyle bir araya geldi”
İlk olarak Seyhan İlçe Başkanlığı’nı ziyaret eden Bulut, İlçe Başkanı Berfu Salıcı Yakıt ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi. Bulut, burada yaptığı konuşmada Cumhuriyet Halk Partisi’nin Adana’da mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini belirterek, “Birlikte mücadele edeceğiz, birlikte kazanacağız” dedi.
Bulut daha sonra Yüreğir İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ederek İlçe Başkanı Sabri Sarı ve yönetim kurulu üyeleriyle buluştu. Yeni dönemde başarı dileklerini ileten Bulut, “Bu zor günleri omuz omuza, mücadele ve kararlılıkla aşacağız” ifadelerini kullandı.
CHP’li Bulut, her iki ziyarette de örgüt birlikteliğinin önemine dikkat çekerek, partinin hedeflerine dayanışma ve ortak irade ile ulaşılacağını vurguladı