Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir, mazot çalan personelini suçüstü yakalayıp polise teslim etti

Büyükşehir, mazot çalan personelini suçüstü yakalayıp polise teslim etti

Kullandığı kamyonu evinin önüne çekip, deposundan mazot çalan Büyükşehir Yol Müdürlüğü personeline suçüstü yapan Adana Büyükşehir Belediyesi, hırsızlığı polise ihbar edip konuyu yargıya taşıdı.

Adana Büyüksehir Belediyesi Zabitasi, mazot hirsizligi yapan Büyüksehir Belediyesi Yol Sube Müdürlügü personeli kamyon soförünü suç üstü yakalayip polise teslim etti. Bir ihbari degerlendiren Adana Büyüksehir Belediyesi Zabita ekipleri, Adana Büyüksehir Belediyesi Yol Müdürlügü’nde çalisan bir soförün, belediyeye ait kamyonu, Gürselpasa Mahallesi’ndeki kendi evinin önüne park ettigini ve burada bir sahisla birlikte kamyonun deposundan hortum araciligiyla mazot çekip 50 litrelik bidona doldurdugunu tespit etti.

Bidon henüz yari yariya dolmus haldeyken ve hirsizlik devam ederken video görüntüsü de çekildi. Zabita önce mazot çalan personelin amirini arayarak bilgi verdi. Amir olay yerine gelip, görüntülenen hirsizlikla ilgili tespit gerçeklestirdi. Ardindan Büyüksehir Zabitasi ve Büyüksehir Bürokrati olay yerine polis çagirdi. Hirsizligi yapan personel, kendisine yardim eden sahis, suçüstü yapip sikayetçi olan Zabita ekibi ve tespit yapan bürokrat karakola giderek ifade verdi. Konu yargiya intikal etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı