Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Büyükşehir, sınav takvimi öncesi okulları dezenfekte ediyor

Büyükşehir, sınav takvimi öncesi okulları dezenfekte ediyor

Büyükşehir, sınav takvimi öncesi okulları dezenfekte ediyor

yaklasan sinav takvimi öncesinde harekete geçen Adana Büyüksehir Belediyesi, il genelindeki okullarda dezenfekte ve temizlik çalismasi baslatti.
Koronavirüs tedbirleri kapsaminda ertelenen Liselere Geçis Sinavi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) haziran ayi sonunda yapilacak. Yaklasan sinav takvimi öncesinde, sinavlarin yapilacagi okullar Adana Büyüksehir Belediyesi’nce dezenfekte ediliyor.

 

Koronavirüsle mücadele kapsaminda ertelenen Liselere Geçis Sinavi (LGS) ve Yüksekögretim Kurumlari Sinavi (YKS) öncesinde Adana Büyüksehir Belediyesi okullarda önlem almaya basladi. Adana Büyüksehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Baskanligi ekiplerince, gerçeklestirilen dezenfekte ve temizlik çalismalari ile sinavlar öncesinde okullarda saglikli bir ortam olusturuluyor.

  

20 Haziran Cumartesi günü gerçeklestirilecek olan Liselere Geçis Sinavi ve 27-28 Haziran tarihinde yapilacak Yüksekögretim Kurumlari Sinavi öncesinde yapilan dezenfekte çalismalari ile, sinav yapilacak okullarda insan sagligini tehdit edecek olumsuzluklarin minimum seviyeye indirilmesi amaçlaniyor.

 



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı