Bugün, 23 Haziran 2024 Pazar

*CAGDER “Karpuz Festivali”ni tekrar canlandırmak için kolları sıvadı

*CAGDER   “Karpuz Festivali”ni tekrar canlandırmak için kolları sıvadı

Unutulmaya yüz tutmuş Ceyhan’ın ilk festivali “Karpuz Festivali”ne CAGDER* el attı

 

*CAGDER tarfından düzenlenen Ceyhan Karpuz Festivali  28 Haziran’da yapılacak*

*Unutulmaya yüz tutmuş Ceyhan’ın ilk festivali olan “Karpuz Festivali”ni Ceyhanlı Gazeteciler tekrar canlandırıyor.*
Osman Yavuz Başkanlığındaki Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneği  (CAGDER)” Karpuz Festivali”ni canlandırmak için kolları sıvadı. 
28 Haziran 2024 günü yapılacak Ceyhan “Karpuz Festivali“ Saat 10:00 da Cumhuriyet Meydanı (Kaymakamlık Önün)’da çeşitli etkinliklerle  başlayıp gecenin geç saatlerine kadar devam edecek.
Çeşitli yarışmaların düzenleneceği Festivalde çocuklarda unutulmadı. Palyaçolar çocukların yüzlerine boyama yaparak çocukları eğlendirirken gençlerde birbirinden değerli yerel sanatçılarımızın vereceği konserlerle doyasıya eğlenecek. 
 Sunuculuğunu Tuğba Yürük'ün yapacağı Yerel sanatçılarımız, Tuncay Karabay, Uğur Kaya ve Tahir Kuru’un sahne alacağı Festivalde Saat 20:30’da Adanalı Sanatçı Şafak Sönmez sahne alacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan CAGDER Başkanı Osman Yavuz, *“Uzun yıllardan bu yana ara verilen Karpuz Festivalimizi tekrar Ceyhan’ımıza kazandırmak istedik. Ceyhanlı gazeteciler olarak daima Ceyhan’ın bir adım ileri gitmesi için çaba harcadığımız Ceyhan kamuoyu biliyor. Bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.*
*“28 HAZİRAN’DA CUMHURİYET MEYDANI’I DOLDURALIM”*
*28 Haziran Saat 10:00’da Başlayacak Festivalimİze tüm Ceyhanlıları davet ediyorum. Haydi Ceyhanlılar 28 Haziran’da Cumhuriyet Meydanı’nı dolduralım, Türkiye Festival görsün” *şeklinde konuştu.



  • Pazar 34 ° / 23 ° false
  • Pazartesi 36.3 ° / 23.2 ° Güneşli
  • Salı 36.7 ° / 24.6 ° Güneşli