Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Çelik kasadan 100 bin TL çalan hırsızlar yakalandı

Çelik kasadan 100 bin TL çalan hırsızlar yakalandı

ADANA'nın Pozantı ilçesinde bir iş yerindeki çelik kasayı kırarak içerisindeki 100 bin TL'yi çalan 4 şüpheliden 3'ü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.

ADANA'nin Pozanti ilçesinde bir is yerindeki çelik kasayi kirarak içerisindeki 100 bin TL'yi çalan 4 süpheliden 3'ü, jandarma ekipleri tarafindan yakalandi.

Ilçeye bagli Asçibekirli Mahallesi'ndeki bir isletmenin ofisinde bulunan çelik para kasasinin kirilarak içerisindeki 100 bin TL'nin çalindigi ihbarini alan Il Jandarma Komutanligi ekipleri harekete geçti. Çevredeki güvenlik kamerasi görüntülerini inceleyen ekipler, 4 süphelinin otomobille Mersin'in Mezitli ilçesine gittigini tespit etti.

Otomobilin yerini saptayan ekipler, K.Ö.?nün kimligini belirledi. Saklandigi evde gözaltina alinan K.Ö.?nün verdigi bilgiler dogrultusunda diger süpheliler H.Ç. ile S.A. da adreslerine yapilan baskinda gözaltina alindi. Süphelilerin adreslerinde ve üzerlerinde yapilan aramalarda toplam 74 bin 800 TLpara, 15 gram esrar, 52 uyusturucu hap ve uyusturucu oldugu degerlendirilen 15 gram sivi madde ele geçirildi. Süpheliler islemlerinin ardindan sevk edildikleri adliyede çikarildiklari mahkemece tutuklandi.Olaya karisan diger süphelinin yakalanmasi için de çalismalarin devam ettigi bildirildi.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu