Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

Çelik, 'Yüreğir bizim için kıymetli'

Çelik,

BAŞKAN KOCAİSPİR: ''BAKANIMIZ BİZE AĞABEYLİK YAPIYOR''

BASKAN KOCAISPIR: ''BAKANIMIZ BIZE AGABEYLIK YAPIYOR''

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’i makaminda ziyaret edip basari dileklerinde bulundu. Yerel seçimlerin ardindan hizmet döneminin basladigini belirten Ömer Çelik 'Yüregir bizim için çok kiymetli bir yer. Bu ilçenin her sokaginda, her kaldiriminda bir animiz var. Vatandaslarimizla en çok bulustugumuz ilçelerin basinda geliyor. Kocaispir kardesimizin kazanmasi beni en çok memnun eden hususlardan biri olmustur. Daha önce Yüregir’de pek çok hizmete imza attik. Yeni dönemde Fatih Baskanimizin liderliginde çok daha büyük hizmetlere imza atacagiz.' dedi.
Yeni dönemde Yüregir'de büyük hizmetler gerçeklesecegini dile getiren Ömer Çelik, 'Bayrak daha ileriye tasinacak. Zaten çok çaliskan bir baskanimiz var. Sürekli sahada. Belediyeyi makamdan degil sokaktan yöneten bir belediye baskanimiz. Onun için kendisini tebrik ediyor bir kez daha hayirli olsun diyorum.'' seklinde konustu.

 'HER KONUDA BIZE DESTEK OLUYOR'

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'in ziyaretinden mutlu oldugunu belirten Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, ''Sayin Bakanimizin belediyemizi tesriflerinden dolayi çalisma arkadaslarimiz ve ekibimiz adina sükranlarimi arz ediyorum. 31 Mart zatialinizin buyurdugu üzere zor ve mesakkatli bir seçim süreciydi. Hep beraber çalistik. Halkimiz bir irade ortaya koydu. Bize bu görevi tevcih etti. Görevimizin agirliginin farkindayiz. Bizi bu göreve görevlendiren büyüklerimiz ve zatialiniz olmak üzere yine oylariyla destekleyen tüm halkimiza layik olacak bir belediye baskanligi görevini ifa etmek istiyoruz. Bu manada buyurdugunuz gibi sahalardayiz. Halkimizla temas halindeyiz.
31 Mart seçimlerine kadar hep ifade ettim. Cumhur ittifakinin adayiydim. Fakat seçimden sonra tüm Yüregir'in belediye baskani olma sorumlulugunun bilincindeyim. Umarim bu bilince uygun isler yapariz. Bugüne kadar belediyemize ve sahsima duydugunuz güven için tesekkür ediyorum.
Bundan sonraki süreçte Yüregir'de daha iyi hizmet noktasinda önümüzü açacaginiza inancimiz tamdir. Her zaman sizi bir siyaset büyügü bir agabey olarak biliyorum. Ne zaman arasak mutlaka bize bir dönüs yapiyorsunuz, önümüzü açiyorsunuz. Daha güzel hizmetleri birlikte yapmak dilegiyle. Geldiginiz için tesekkür ediyorum.'' diyerek ziyaretten mutlu olduklarini belirtti.
Baskan Kocaispir'i Ömer Çelik beraberinde AK Parti Adana Il Baskani Serif Güler, Yüregir Ilçe Baskani Yasar Turan, Il Gençlik Kollar Baskani Furkan Bozkurt, Büyüksehir Belediyesi AK Parti Grup Baskanvekili Ozan Gülaçti ve belediye meclis üyeleri ile birlikte ziyaret etti.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı