Bugün, 11 Mayıs 2024 Cumartesi

Çetin; 'Yapılan her dua beni ve ekibimi gururlandırıyor'

Çetin;

Adana Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, insanların doğumundan ölümüne dek belediyelere çeşitli görevler düştüğünü ifade ederek, 'Bizde bu bilinçle hareket ederek her yaş grubuna, her sosyal kesime en iyi hizmeti götürme gayreti

Adana Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, insanlarin dogumundan ölümüne dek belediyelere çesitli görevler düstügünü ifade ederek, 'Bizde bu bilinçle hareket ederek her yas grubuna, her sosyal kesime en iyi hizmeti götürme gayreti içerisindeyiz' dedi.Baskan Çetin, yerel seçimlerin yildönümünde 3 yili degerlendirdi ve gelecek 2 yilda hayata geçirecegi projeleri anlatti.

 

Çukurova Belediye Baskanligi görevinde sekizinci yilini tamamlayan Çetin, 'Bu toplantiyi yapmaktaki amacimiz hem 3 yil içinde yaptiklarimizi basliklar halinde size sunmak hem de önümüzdeki 2 yilda hayata geçirmeyi planladigimiz projeler hakkinda bilgi vermek. Çukurova Belediyesi olarak amacimiz, çogulcu ve katilimci belediyecilik anlayisi ile birlikte hiçbir kimseyi ve kesimi ötekilestirmeden herkese esit ve adaletli hizmet götürmektir. Insanlarin dogumundan ölümüne dek belediyelere çesitli görevler düsmektedir. Bizde bu bilinçle hareket ederek her yas grubuna, her sosyal kesime en iyi hizmeti götürme gayreti içerisindeyiz' dedi.

 

Baskan Çetin belediye olarak yaptigi çalismalari ve yapmak istedigi projeleri madde madde anlatti.Özellikle kadinlar ve çocuklar için yaptiklarindan bahseden baskan Baskan Çetin, 'Kresler, su oyun parklari, çocuk ve masal parklari, temali parklari hizmete açtik. Kadinlarimiz için ise 5 kadin sohbet ve dayanisma evi, 4 kadin ürünleri pazari, Çukurova Gülen Yüzler Kadin Kooperatifi, Atatürk Kadin Yasam Köyünde ve toplum merkezlerinde 60'a yakin meslek kurslari, Ayrica hizmette olan 8 kres çocuklarimizin egitiminde önemli oldugu kadar, kadin istihdaminin önündeki engellerin kaldirmasi bakimindan da önemli oldu' ifadesini kullandi.Baskan Çetin, 'Bir çocugu mutlu etmek, bir yaslimizi memnun etmek, onlari gülerken görmek beni çok mutlu ediyor' dedi. Bir vatandasimizin 'Allah razi olsun' demesi, arkanizdan olumlu konusmasi, çocuklarimiza biraktigimiz miras beni ve ekibimi oldukça gururlandiriyor' seklinde konustu.



  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 23.4 ° / 15.3 ° Orta kuvvetli yağmurlu