Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, salgindan korunmak için maske takmanin önemli oldugunu vurguladi, sosyal mesafeye dikkat edilmesini istedi. Toros Mahallesi’ndeki Emekli Dinlenme Evi’ni ziyaret eden Baskan Soner Çetin, vatandaslarla sohbet etti, onlarin sorun ve önerilerini dinledi. Baskan Soner Çetin’in ziyaretinde sohbetin ana konusunu salgin olusturdu.

 

Yaklasik 4 aylik süreçte siki önlemler alindigina dikkat çeken Baskan Soner Çetin, “Bu süre içerisinde çogunuz evde kaldiniz ve çok sikildiniz. Önlemler biraz esnetilince biz de bu tesislerimizi yeniden açtik. Ancak tehdit ortadan kalkmis degil. Çok dikkatli olmamiz gerekiyor. Özellikle kapali alanlarda maske takmamiz ve sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerekiyor” dedi.

 

ÇUKUROVA HALKI BILINÇLI

 

Baskan Soner Çetin, Çukurova Belediyesi’nin salginla yaptigi mücadeleyle ilgili vatandaslara bilgi verdi. Çukurova’da çok fazla hastaya rastlanmadigini belirten Baskan Soner Çetin, “Salginin Türkiye’de görüldügü andan itibaren belediye olarak harekete geçtik. Her gün Çukurova’nin sokaklarini ilaçlarla yikadik, isyerlerini dezenfekte ettik. Berberin, lokantalarin, ibadethanelerin açilmasiyla birlikte yogun bir dezenfekte çalismasi baslattik. Yaptigimiz bu çalismalarin Çukurova’da salginin önüne geçilmesinde etkili oldugunu düsünüyorum. Ayrica Çukurova halki çok bilinçli sosyal mesafeye dikkat ediyor, maske takmaya özen gösteriyor” seklinde konustu.

 

Çukurova Belediye Baskani Soner Çetin, vatandaslarla sohbetinde onlarin önerilerini de dinledi, sorunlarla karsilastiklarinda bildirilmesi halinde hemen çözüm üreteceklerini belirtti