Bugün, 9 Mayıs 2024 Perşembe

CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANI BÜNÜL CAG-DERİ ZİYARET ETTİ

CEYHAN KENT KONSEYİ BAŞKANI BÜNÜL CAG-DERİ ZİYARET ETTİ

Ceyhan Kent Konseyi Başkanı Muhammed İslam Bünül, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Ceyhan Aktif Gazeteciler Derneğini ziyaret etti

CEYHAN KENT KONSEYI BASKANI BÜNÜL CAG-DERI ZIYARET ETTI

Ceyhan Kent Konseyi Baskani Muhammed Islam Bünül, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegini ziyaret etti

10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günümüzü tebrik eden Ceyhan Kent Konseyi Baskani Muhammed Islam Bünül  Bugün Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegini  ziyaret ederek Baskan Bünül, Basinin farkli görüs ve düsüncelerin seffaf bir sekilde ortaya konmasi ve toplumun bilinçlenmesinde büyük bir payinin oldugunun altini çizen Baskan Muhammed Islam bünül “Toplumun haber alma hakkinin kullanilmasini saglarken önemli ve etkin bir denetim organi olan gazeteci, kamu vicdaninin sesidir” dedi.

Ceyhan kent konseyi baskani Muhammed Islam Bünül;

“Farkli görüs ve düsünceleri seffaf bir sekilde ortaya koyan tarafsiz bir basinin, toplumun bilinçlenmesinde dolayisiyla da huzur ve güven ortaminin güçlenmesinde büyük payi vardir. Elestiri yapma, sorgulama ve dogruya ulasma amaciyla hareket eden ve kamuoyu olusturma gibi çok önemli islevleri bulunan basin, her kosulda sahip oldugu dinamizmle ülkenin vicdani olma vasfini elinde bulunduran önemli mesleklerin basindadir. Geçmisten bugüne düsünce özgürlügünün yani sira demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazeteciler; ülkemizin gelecegi ve milletimizin menfaatleri dogrultusunda çalismaktadir. Bu yönüyle basin, demokrasi ve güçlü devlet olmanin önemli bir unsuru ve yansimasidir. Gazeteci, toplumun haber alma hakkinin kullanilmasini saglarken önemli ve etkin bir denetim organidir. Halkimizin gözü, kulagi, sesi ve solugu konumunda olan basinimiz bu baglamda çok önemli görevler yapiyor.

Bu duygu ve düsüncelerle; kamuoyunun aydinlatilmasi ve bilgilendirilmesi için mesai kavrami gözetmeksizin hizmet eden görevlerini yaparken hayatlarini kaybeden basin çalisanlarini da rahmetle aniyor, bütün basin çalisanlarinin 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.” Dedi.

Ceyhan Aktif Gazeteciler Dernegi Baskani Osman Yavuz ise Baskan Bünül’e bu nazik ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti



  • Perşembe 28.6 ° / 15.6 ° Güneşli
  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı