Bugün, 21 Eylül 2024 Cumartesi

CEYHAN BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ERZAK KOLİSİ DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ERZAK KOLİSİ DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDİYESİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE ERZAK KOLİSİ DAĞITMAYA DEVAM EDİYOR

CEYHAN BELEDIYESI IHTIYAÇ SAHIPLERINE ERZAK KOLISI DAGITMAYA DEVAM EDIYOR

 

Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem Zabita ekipleri ile birlikte Ceyhan'in Alti Ocak ve Inönü Mahallelerinde ihtiyaç sahibi aileleri tek tek ziyaret ederek erzak kolisi dagitmaya devam ediyor.

 

Korona virüs salgini nedeniyle yasanan ekonomik sikintilar nedeniyle ihtiyaç sahibi aile sayisi giderek artiyor. Ceyhan Belediyesi de belediye imkanlari dahilinde ihtiyaç sahiplerinin yogun olarak yasadigi mahalleler basta olmak üzere ilçe genelinde ayni ihtiyaç yardimi yapmaya devam ediyor.

 Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem özellikle gelir seviyesi düsük mahallelerde evleri ziyaret ederek yardimlari kendi elleriyle vatandaslara ulastiriyor.

 

 

 2 Ayda 10.000 Erzak Kolisi Dagitildi

 

Göreve geldigi günden bu yana belediye ekiplerinin çalismalarina bizzat istirak eden Ceyhan Belediye Baskani Hülya Erdem; ' Korona virüs salgini riski ve sokaga çikma yasaklari nedeni ile maalesef ekonomik sikinti yasayan vatandaslarimizin sayisinda artis oldu. Is yerleri kapandigi için gelirleri kesilen vatandaslarimiza destek olmak için belediyemizin imkanlari dahilinde elimizden geleni yapiyoruz. Korona virüs salginin ülkemizde görüldügü 11 Mart tarihinden bu yana 30.000 erzak kolisi talebi aldik. Dezavantajli mahallelerimizi öncelikli olmak kaydi ile bu güne kadar 10.000 erzak kolisi dagittik. Simdi de Alti Ocak ve Inönü mahallelerimize dagitim yapiyoruz.  Daha önce de erzak kolisi yardimlarimizi ilçemizin birçok mahallesinde vatandaslarimiza ulastirmistik. Her sartta ve her kosulda vatandasimiza destek olmaya devam edecegiz ' ifadelerini kullandi.

 



  • Cumartesi 30.9 ° / 21.2 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 26.1 ° / 19 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazartesi 29.1 ° / 19.5 ° Güneşli