Bugün, 10 Mayıs 2024 Cuma

CEYHAN BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEMLERİ ARTTIRDI

CEYHAN BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEMLERİ ARTTIRDI

CEYHAN BELEDİYESİ KORONA VİRÜSÜNE KARŞI ÖNLEMLERİ ARTTIRDI

CEYHAN BELEDIYESI KORONA VIRÜSÜNE KARSI ÖNLEMLERI ARTTIRDI

 

Ceyhan Belediyesi tüm dünyayi etkisi altina alan korona virüse karsi önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye çalisanlarinin ve belediyeye gelen ziyaretçilerin giris kapisinda cihazlarla ates ölçümü yapiliyor.

 

 Belediye ekipleri, yürütülen ilaçlama çalismalarinin ardindan, Ceyhan Belediyesi görevlileri tarafindan, çalisan personelin ve belediye hizmet binasina gelen vatandaslarin temassiz ölçüm cihazi ile atesi ölçülüyor. Atesi 38 derecenin üstünde olan vatandaslar hastanelere yönlendiriliyor. Ates ölçümünün ardindan ellerini dezenfekte eden vatandaslar binaya giris yapabiliyor.

 

 

“Halkimizin sagligi bizim için her seyden önce gelir”

 

 Korona ve halk sagligini tehdit eden virüse karsi önlemler aldiklarini ifade eden Ceyhan Belediye Baskani Kadir Aydar; ' Belediye personelimiz büyük bir özveriyle ilçemizde  dezenfekte çalismalari gerçeklestirmeye devam ediyor. Bizler büyük bir titizlikle bu olaganüstü durumla mücadele ederken degerli vatandaslarimizdan tedbiri elden birakmamalarini rica ediyoruz. Belediye hizmet binamiza gelen vatandaslarimiz ise personelimiz tarafindan cihazlarla ates ölçümü yapilarak binaya kabul ediliyor. Tüm halkimizin bu konuya büyük bir hassasiyetle yaklasmasini rica ediyoruz ve halkimizin sagligi bizim için her seyden önce gelir' dedi.



  • Cuma 30.8 ° / 18.7 ° Güneşli
  • Cumartesi 27.3 ° / 18 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 25.7 ° / 15.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı